Εμφανώς αξύριστος και μαυρισμένος
Έκπληξη από τον Αλέξη Τσίπρα: Εμφανίστηκε με μούσι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
Πολιτική
24/08/2020 | 14:33

Εξέπληξε τους πάντες με την εμφάνισή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εμφανίστηκε έχοντας αφήσει μούσι στο πλαίσιο της συνεδρίασης του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Έκπληξη από τον Αλέξη Τσίπρα: Εμφανίστηκε με μούσι, μάσκα και καλοκαιρινό μαύρισμα στη σύσκεψη του προεδρείου ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ

Όπως θα δείτε και εσείς στα φωτογραφικά στιγμιότυπα, ο πρώην πρωθυπουργός είναι εμφανώς αξύριστος, κάτι που γίνεται έυκολα αντιληπτό ακόμα και κάτω από τη μάσκα που φοράει στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού.

Ευρωκίνιση

Η μάσκα βέβαια, όπως θα δείτε και εσείς, φοριέται από όλα τα μέλη του προεδρείου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων είναι ο Νίκος Παππάς, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Νίκος Βούτσης και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Ευρωκίνιση

Η σημερινή συνεδρίαση αναμένεται “καυτή” καθώς σε αυτήν αναμένεται να παρθεί η απόφαση για τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ψηφοφορία της Τετάρτης για την κύρωση των συμφωνιών ΑΟΖ με Αίγυπτο και Ιταλία καθώς υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Τσίπρας

Οι 53+ αλλά και οι “σημιτικοί πασοκογενείς” της “Γέφυρας” είναι υπέρ της συμφωνίας και θα προέκριναν μια λύση με ψήφο “παρών”, για τη συνοχή του κόμματος και της κοινοβουλευτικής ομάδας. Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληγθούν σήμερα.

Πηγή: thetoc.gr

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer