Badminton: Ο «Αίνος» στην τέταρτη θέση της Α2
Αθλητισμός
25/01/2020 | 10:25

Σημειώνοντας σημαντικές νίκες οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΑΙΝΟΥ στο πρωτάθλημα της Α2  κατηγορίας  έφεραν την ομάδα στην τέταρτη θέση .Στην πρώτη θέση η ομάδα του Λαυρίου και στην δεύτερη θέση η ομάδα της  Πεύκης. Οι δύο αυτές ομάδες ανέβηκαν στην Α1 Κατηγορία. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Λαύριο.

Για τον ΑΙΝΟ αγωνίστηκαν οι: ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΓΑΦΑΡ ,  ΜΕΛΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ  , ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ  ΣΠΥΡΟΣ , ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ  ΚΑΙ ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΑΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ.

Δύο ήταν τα καθοριστικά παιχνίδια για την ομάδα μας .Και τα δύο κρίθηκαν οριακά με σκορ 3=2.

Στο πρώτο η ομάδα μας κέρδισε τον  Α.Ο. Γλυκά Νερά με τη Μαριλένα Kαλιτσουνάκη να αγωνίζεται μετά από δέκα πέντε  χρόνια και να κερδίζει  στο μονό  με 2-1 σετ τη  νεαρή αντίπαλό  της(σκορ τρίτου σετ 22-20) δίνοντας  την ευκαιρία στην ομάδα να διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο.

Στον άλλο αγώνα η ομάδα ηττήθηκε από την ομάδα της Φερενίκης. Mε το διπλό ανδρών οι Μέλας και Αμπντούλ, μετά από εξαιρετικό παιχνίδι, ισοφάρισαν την συνάντηση και όλα κρίθηκαν στο απλό ανδρών. Εκεί ο Παπαδάτος, ενώ κέρδισε το πρώτο σετ ,λόγω κούρασης από τα συνεχή παιχνίδια έχασε τον έλεγχο του αγώνα και έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο του να ανακάμψει και να επικρατήσει τελικά με 2-1 σετ και κάνοντας το σκορ 3-2 για τη Φερενίκη.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer