Απάντηση στην Αράβου -Παπαδάτου
Γιαννάτος… Αντίθετος με το «σοσιαλιστικό» όνειρο του καπιταλισμού για την υγείας!!!
Κοινωνία
27/04/2019 | 09:35

Διαβάζοντας το «διαφωτιστικό» άρθρο της Κας Αράβου ένιωσα να με κατακλύζει ντροπή και οργή. Οργή και ντροπή για το αφ΄υψηλού ύφος και την απουσία στοιχειώδους ευγένειας. Η στοιχειώδης ευγένεια που επιτάσσει να μη μεταφέρονται δημόσια εκφράσεις και χαρακτηρισμοί που λέγονται στα πλαίσια μιας κατ’ιδίαν συζήτησης. Πολύ περισσότερο όταν είναι δικαιολογημένη η συναισθηματική φόρτιση ενός ανθρώπου που βλέπει να καταρρέει το Νοσοκομείο- εξ΄αιτίας πολιτικών επιλογών- με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στο λειτουργημα του ως γιατρός. Αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αλλιώς παρά μόνο με χτύπημα κάτω απο τη μέση.

Μας λέει ότι επι 2,5 ώρες συνομιλούσε με τον Κο Γιαννάτο και το μόνο που μας μεταφέρει είναι ότι για την υποτυπώδη λειτουργία του τμήματος φταίνε οι «ίντριγκες» των διευθυντάδων».

Αποσιωπάται  η έλλειψη σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή για τις οποίες πολλές φορές ο Κος Γιαννάτος έχει τοποθετηθεί δημόσια, εγκαλώντας, πολύ σωστά, τον Διοικητή του Νοσοκομείου που εκ της θεσεώς του είναι υποχρεωμένος να λύσει τα προβλήματα διεκδικώντας από την πολιτική ηγεσία τα αυτονόητα. Και, αντί από το κείμενο της Κας Αράβου να φανούν τα πραγματικά προβλήματα του Νοσοκομείου, αντίθετα, επιχειρείται η αποδόμηση του χαρακτήρα του ανθρώπου και των κινήτρων του.

Αφήνεται έτσι να εννοηθεί ότι ο Κος Γιαννάτος υποκινείται από πολιτικά κίνητρα πχ. «ποιός σε κουρδίζει βρε» και … «γιατί το κάνεις ΤΩΡΑ».

 

Διότι βέβαια, με «σοσιαλιστική» ηγεσία όλα «βαίνουν καλώς». Τα προβλήματα του Νοσοκομείου βρίσκονται στη φαντασία του Κου Γιαννάτου, ο οποίος αντιτίθεται με την συμπεριφορά του στο «σοσιαλιστικό» όνειρο του καπιταλισμού για την υγεία!!!

 

Αλλά τα ερωτήματα που αβίαστα προκύπτουν απ΄αυτήν την ρυπαρότητα είναι:

– Γιατί ανατέθηκε η διαμεσολάβηση ανάμεσα στο υπουργείο, στη Διοίκηση  και τον Κο Γιαννάτο στο αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ, την Κα Αράβου;

– Ποιός ήταν ο στόχος αυτής της ανάθεσης; Να πεισθεί μήπως ο Κος Γιαννάτος να αποσύρει την παραίτησή του κλείνοντας τα μάτια στην εγκατάλειψη από την πολιτεία του Νοσοκομείου;

– Να φανεί μέσα από την δημοσιοποίηση αυτής της συνάντησης ότι ο Κος Γιαννάτος στερείται αυτο ελέγχου (SIC) και άρα χρειάζεται ….. ξεκούραση μακράς διαρκείας….. ;

Μπράβο στην οξυδέρκεια και την ενσυναίσθηση της ηγεσίας του υπουργείου, που με την ανοχή και την συνενοχή της βουλετή μας, ανάθεσαν σ΄αυτό το «χαρισματικό» και διορισμένο άτομο την επίλυση των προβλημάτων του Νοσοκομείου!

 

Φαντάζομαι ότι νιώθουν περήφανοι!

Ντροπή και μόνο ντροπή!!!

 

Ελένη Τζιβρά – Χιόνη

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer