Όλα είναι θέμα επιλογών!
Παραιτήθηκε από μέλος της Ν.Δ. και η Πηνελόπη Λυκούδη-Δεύτερη παραίτηση σε λίγες μέρες
Πολιτική
11/05/2018 | 11:02

ΠΡΟΣ :   Γρ. Προέδρου Κόμματος

Γρ.Γεν..Γραμματέα Κόμματος

ΝΟΔΕ Κεφαλληνιας-Ιθακης

Ιθάκη , 11/5/2018

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΛΥΚΟΥΔΗ

Διετέλεσα σκαπανέας του Κόμματος 30 συναπτά έτη.

Η επιλογή μου αυτή  στην πορεία των ετών, ήταν πάντα δηλωμένη και στο εργασιακό μου περιβάλλον αλλά και στην προσωπική μου ζωή, με ο,τι και αν αυτό συνεπάγονταν .

Στις τελευταίες δε Εθνικές εκλογές, επέλεξα να  επιστρατεύσω τον εαυτό μου και ήμουν υποψήφια Βουλευτής με το Κόμμα μου στον Ν. Κεφαλληνιας-Ιθάκης .

Τα τελευταία χρόνια είμαστε όλοι μάρτυρες ενός απίστευτου αγώνα επιβίωσης του Κόμματος.

Πολλές φορές αναρωτήθηκα πως το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έφτασε στο όριο επιβίωσης. Η απάντηση σαφώς είναι πολυδιάστατη αλλά η πραγματικότητα είναι σκληρή .

Οι σκαπανείς, εμείς,  οι απλοί υποστηρικτές της  Νέας Δημοκρατίας, η Βάση, οι Δεδομένοι, νιώθουμε πλέον ξένοι, απομονωμένοι και εξοστρακισμένοι από το σπίτι μας.

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ της  ηγεσίας σε τοπικό επίπεδο και όχι μόνο,  των τελευταίων δύσκολων ετών ,  έφτασαν σε σημείο, το Κόμμα να άγεται και να φέρεται σε «αγορές» , προς αναζήτηση  «νέων» στελεχών, αμφιβόλου ποιότητας, με στόχο το «άνοιγμα» και την «διεύρυνση» απλά για την επιβίωση.

Αποτέλεσμα:  Tο συνονθύλευμα!

Δυστυχώς , αυτή η προσπάθειαγίνεταιελλείψειαντικειμενικότητας και ανιδιοτέλειας από τους ανθρώπους που στελεχώνουν τους Κομβικούς-Τοπικούς Θώκους στην Κεφαλονιά-Ιθάκη. Επιλογές ατόμων κατά το δοκούν , βασιζόμενες σε μικροσυμφέροντα και προσωπικές ατζέντες.  Θλιβερό!

HΝΟΔΕ Κεφαλληνίας-Ιθάκης , δείχνει να επιλέγει, εκμεταλλευομένη  τον πανικότου Κόμματος , πρόσωπα «επιπλέοντα» και «παρασυρόμενα» από την δυναμική των «κυμάτων» της στιγμής, με στόχο την παραμονή τους στην επιφάνειακαι μόνο.

Την δεδομένηστιγμή η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να στοχεύει στηνεπιλογή της επιβίωσης και μόνο, όταν μπροστά της ανοίγεται η διακυβέρνηση του τόπου.

Όλα είναι θέμα επιλογών!

Η επιλογή των εκπτώσεων δεν μπορεί να γίνειαποδεκτή από πρόσωπα που στήριξαν αυτή την παράταξησταθερά, ανιδιοτελώς και σθεναρά , έμπρακτα και αποδεικτέα ,στην πορεία των χρόνων.

Επιλέγω να είμαιεκτός όλων αυτών των τακτικών .

Επιλέγω να μην στηρίζω την έκπτωση της ηθικής και αξιών.

Επιλέγω την διαγραφή μου από το Κόμμα.

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΛΥΚΟΥΔΗ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer