Η Κεφαλονιά “αποχαιρετά” τον Πέτρο Αλιβιζάτο
Πολιτική
08/02/2018 | 10:52

Εκφράζω  την οδύνη μου για το θάνατο  του αγαπημένου φίλου μου Πέτρου  Αλιβιζάτου.

Εκφράζω  την  οδύνη μου  για το πρόωρο  θάνατο ενός  ξεχωριστού ανθρώπου που ήξερε να τιμά  και να σέβεται τις ανθρώπινες  αξίες.

Εκφράζω την  οδύνη μου για την απώλεια του ξεχωριστού φίλου που ήταν πάντα πρόθυμος και ήξερε να βρίσκει λύσεις  στα προβλήματα των πολιτών, πάντα με ευγένεια και  ηπιότητα.

Του ξεχωριστού  φίλου,  ευπατρίδη  της πολιτικής.

Του  φίλου  που  αγωνιστήκαμε  σθεναρά και με  αξιοπρέπεια να κάνουμε  την παράταξή μας  πιο  δυνατή , πιο μεγάλη.

Τον  ειλικρινή και  καθαρό φίλο τον ευθύ και απλό.

Φίλε  Πέτρο σε ευχαριστώ  για όλα  όσα  προσέφερες.

Η μνήμη σου θα μείνει  πάντοτε  χαραγμένη στο μυαλό μου.

Σου   υπόσχομαι ότι  θα  συνεχίσω  να υπηρετώ  τους ίδιους  στόχους που και εσύ με τόση  συνέπεια και  υπευθυνότητα υπηρέτησες.

Αγαπημένε  φίλε  Πέτρο  χωρίς  τη παρουσία σου η πόλη μας η αγαπημένη μας  Κεφαλονιά  θα  είναι  φτωχότερη.

Κι εγώ  στο πρόσωπό σου  χάνω έναν πολύτιμο  συνεργάτη , αγωνιστή και φίλο.

Έναν  φίλο που ήξερε να τιμά, να σέβεται , να αφιερώνεται  και να αγωνίζεται για τον απλό καθημερινό άνθρωπο.

Ήσουν και  είσαι ο δίκαιος πατέρας , ο τρυφερός σύζυγος , ο πιστός  φίλος , ο γενναίος άνδρας που υπηρετούσε  ανέκαθεν  σταθερές  αξίες, έντιμος,  υπεύθυνος , γενναιόδωρος , ασυμβίβαστος, υπερήφανος.

Εκφράζοντας  τα πιο ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια  στην  αγαπημένη σου Βάνα  και στα παιδία σου που πρέπει να αισθάνονται περήφανοι  για σένα , σε αποχαιρετώ με αισθήματα σεβασμού και θαυμασμού.

Καλό σου ταξίδι

ΛΟΥΚΕΡΗΣ  ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Τ. Πρόεδρος  ΝΟΔΕ  Κεφ/νιας και Ιθάκης

 

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του αγαπητού μας Πέτρου Αλιβιζάτου, ενός επιφανή Κεφαλονίτη και αγαπητού πολιτικού μα πάνω απ’ όλα ενός εξαιρετικού ήθους ανθρώπου με πλούσια δράση.

Ο Πέτρος Αλιβιζάτος υπήρξε ένας από τους δωρητές της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά, εκλεκτό μέλος μας και στήριζε έμπρακτα το έργο του συλλόγου καθώς και την παροικία των Κεφαλλήνων & Ιθακησίων της Αττικής.

Η απώλειά του είναι μεγάλη όχι μόνο για την οικογένεια και τους οικείους του αλλά και για τον τόπο μας.

Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στους αγαπημένους του και κουράγιο γι’ αυτές τις δύσκολες ώρες.

Η Πρόεδρος

Μαριολένη Νεοφύτου

 

Η Ένωση μας εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πέτρου Αλιβιζάτου για τον θάνατο του Πέτρου . Ήταν πάντοτε δίπλα σε κάθε αίτημα της ένωση μας .Άνθρωπος ευγενικός με πολλές αρετές, υπήρξε αγαπητός   σε όλη την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Ένα από τα έργα του ως βουλευτής ήταν η επίτευξη της  ίδρυσης του τμήματος Τροχαίας Αργοστολίου και του Αστυνομικού Τμήματος Ελειού Πρόννων περίπου το 2006.

Θα μένει για πάντα  στις μνήμες μας  .

Καλό παράδεισο φίλε Πέτρο.

ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

                     ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ    &    ΙΘΑΚΗΣ     

 

 

Ο Πέτρος Αλιβιζάτος ήταν ένας σημαντικός άνθρωπος και ένας άξιος πολιτικός. Τον διέκρινε πάντοτε το ήθος του , η αξιοπρέπεια του και η πολιτική του σεμνότητα . Ως βουλευτής για το νομό μας προσέφερε πολλά στο τόπο , παλεύοντας πάντα για το καλύτερο.
Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κεφαλονιάς – Ιθάκης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια του .

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κεφαλονιάς – Ιθάκης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ»εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Πέτρου Αλιβιζάτου μετά την τόσο απρόσμενη απώλειά του.

Ο Πέτρος Αλιβιζάτος σε όλη τη διάρκεια της ζωής του υπήρξε εξαιρετικά φιλάνθρωπος και ευαίσθητος άνθρωπος. Κατέβαλε πάντοτε κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε να συμπαρασταθεί στους πιο αδύναμους ανθρώπους με δράσεις και συμμετοχές του σε ιδρύματα της χώρας, αλλά και μέσα από την προσωπική του επαφή με ιδρύματα και σωματεία με ιδιαίτερες δυσκολίες και ανάγκες.

Για την Ένωση Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» υπήρξε πολύτιμος υποστηρικτής στην ίδρυσή της και ενεργός συμπαραστάτης στην ανακατασκευή των κτιρίων, όπου στεγάζονται οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ», ως Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος «Νοσοκομείο Παναγή και Αντωνίας Μαντζαβινάτου» στο Ληξούρι.

Αισθανόμαστε άπειρα συναισθήματα ευγνωμοσύνης για αυτήν την πολύτιμη προσφορά του προς τα Άτομα με Αναπηρία του Νομού μας, η προσφορά του οποίου δε θα ξεχαστεί ποτέ από τα μέλη της Ένωσής μας. Έτσι, θα αναρτηθεί εντός των εγκαταστάσεών της μία αναμνηστική μαρμάρινη πλάκα με το όνομά του.

Στην εξόδιο ακολουθία του στην Αθήνα θα παραστεί η Πρόεδρος της Ένωσης, κα. Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου, και θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία στην Κεφαλονιά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού για αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Η Πρόεδρος

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου

Η Αντιπρόεδρος

Μαρία Λαδά

Η Γενική Γραμματέας

Γερασιμούλα Σταθάτου

Η Ταμίας,

Βούλα Κοντογιαννάτου

Τα μέλη,

Ευανθία Λαδά, Άννα Συνοδινού-Καμήλου, Σταύρος Λυκούδης

 

Σήμερα αποχαιρετούμε έναν εξαίρετο άνθρωπο, έναν αληθινό Κύριο, με μεγάλη προσφορά στον τόπο του και στο κοινωνικό σύνολο.
Ο καλός φίλος, Άνθρωπος, πρώην Υπουργός και βουλευτής Κεφαλονιάς Πέτρος Αλιβιζάτος, επί πολλά έτη ταμίας της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών,δεν είναι πια μαζί μας.
Θα τον θυμόμαστε πάντα με Αγάπη!

Θερμά συλλυπητήρια στην Οικογένεια του.

Το Δ.Σ. της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών

 

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε  την απώλεια  του πρώην  Υπουργού και  πρώην βουλευτή  του Νομού μας Πέτρου Αλιβιζάτου .

Ο  Πέτρος Αλιβιζάτος  υπήρξε  μια σημαντική και εξέχουσα προσωπικότητα   Άνθρωπος με πολυσχιδή δράση, ιδιαίτερη παιδεία, υψηλότατου ήθους και κύρους    δεν ασχολήθηκε  ποτέ με τα μικρά και φθηνά, αλλά πάντα επεδίωκε τα σπουδαία και σημαντικά , από τις θέσεις υψηλής ευθύνης που με αφοσίωση  υπηρέτησε .                   Ο  εκλιπών  αποτέλεσε και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, παράδειγμα έξοχου πολιτικού και προσωπικού ύφους και ήθους, παράδειγμα σεμνότητας  , αδιαμφισβήτητου εντιμότητας και υποδειγματικής πολιτικής συμπεριφοράς.  Εκφράζουμε τα θερμά μας  συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Η ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ιωάννης  Μικελάτος                          Σταματούλα   Τσιμάρα

 

Το άγγελμα του θανάτου του Πέτρου Αλιβιζάτου μας προκάλεσε βαθιά θλίψη σε όλους όσους είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του.

Ο Πέτρος Αλιβιζάτος υπήρξε  ένας έντιμος αγνός και μαχητικός πολιτικός που τον τίμησαν κατ’ επανάληψη  οι πατριώτες του Κεφαλλήνιοι αλλά και όλοι οι επτανήσιοι.

Υπηρέτησε με  βαθύ αίσθημα  ευθύνης και με αξιοπρέπεια  ότι ανέλαβε και  του ανατέθηκε στην ζωή του.

Εκφράζω προσωπικά αλλά και ως περιφερειακός συνδυασμός Ιονίων Νήσων τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια  στην σύζυγό του , τα παιδιά του  και στους  απανταχού  Κεφαλλήνιους.

Νέα Ιόνιο Πολιτεία

Πρώην Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Σπυρίδων Σπύρου

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer