Συνεχίζεται και σήμερα
Ξεκίνησε το 2ο θερινό σχολείο Φυσικής – Αστροφυσικής
Κοινωνία
26/06/2017 | 07:25

Της Γιάννας Κουλουμπή

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από μαθητές και μη ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής το 2ο θερινό σχολείο Φυσικής – Αστροφυσικής, στο δημοτικό θέατρο Αργοστολίου.
Η πρώτη ημέρα περιελάμβανε αρχικά γρήγορους χαιρετισμούς από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, κ. Ευάγγελο Κεκάτο, τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ένωσης Φυσικών, κ. Γιώργο Ζαφειρακίδη, καθώς και τον Πρόεδρο του τοπικού παραρτήματος της ΕΕΦ, κ. Αντώνη Κατάνια.
Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στους βασικούς ομιλητές. Ο κ. Παναγιώτης Νιάρχος, ομότιμος καθηγητής αστροφυσικής του ΕΚΠΑ ανέπτυξε με τη βοήθεια διαφανειών και βίντεο το θέμα “Αναζητώντας μια άλλη Γη στο Σὐμπαν”, ενώ ο κ. Στέφανος Τραχανάς, επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Κρήτης πραγματοποίησε ομιλία με τίτλο “Ένα παιδί μετράει τα άστρα”.
Η συνέχεια θα δοθεί τη Δευτέρα το πρωί στις δέκα, με τον κ. Παναγιώτη Νιάρχο. Να υπενθυμίσουμε ότι όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το θερινό σχολείο μπορούν να το κάνουν ελεύθερα, αρκεί η προσέλευση και παρουσία τους να μην επηρεάζει τη συγκέντρωση των μαθητών.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer