Οι νέες του αρμοδιότητες φτάνουν μέχρις το Κιόνι της Ιθάκης
Αλέξης Μοσχονάς: Υπάρχει άγχος, αλλά λύνουμε προβλήματα
Πολιτική
08/05/2017 | 13:42

Πνιγμένος μέσα στο άγχος και τη… μάθηση βρίσκεται κάθε μέρα από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα ο νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Αλέξης Μοσχονάς, ο οποίος πριν από έναν περίπου μήνα ανέλαβε τα νέα καθήκοντά του.
Τον επισκεφτήκαμε σήμερα το μεσημέρι και μέσα στη λαίλαπα της καθημερινότητας μας είπε δύο κουβέντες αναφορικά με το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει. «Κατ’ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο, Αλέξανδρο Παρίση, που μου εμπιστεύτηκε μια τόσο σπουδαία και κρίσιμη για τους Δήμους Κεφαλονιάς και Ιθάκης θέση.

Το βάρος είναι πάρα πολύ μεγάλο, αν αναλογιστούμε ότι ανέλαβα την προεδρία λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η καλοκαιρινή σεζόν, με ότι αυτό συνεπάγεται για το Λιμενικό Ταμείο, το οποίο έχει αυξημένες υποχρεώσεις αυτή την περίοδο. Δεν το κρύβω ότι υπάρχει αρκετό άγχος, ωστόσο μέρα με την ημέρα μαθαίνω καλύτερα τη θέση χάρη στη δική μου μελέτη, αλλά και τη βοήθεια που έχω τόσο από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και από τους υπαλλήλους του Λιμενικού Ταμείου.

Λάθη θα γίνουν, τουλάχιστον τώρα στην αρχή, αλλά πιστεύω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα όλα θα πάρουν τον δρόμο τους». Στο ένα τέταρτο περίπου που παραμείναμε στο γραφείο του κ. Μοσχονά τουλάχιστον δέκα τηλέφωνα χτύπησαν, ενώ πάνω στην στιγμή τον επισκέφτηκε και ο Αντιδήμαρχος Λειβαθούς, Ηλίας Κουρκουμέλης, ο οποίος ψάχνει και αυτός λύσεις για τα προβλήματα που απασχολούν τη δική του Δημοτική Ενότητα και άπτονται επίλυσης από το Λιμενικό Ταμείο.

Πάντως, η ζωή του κ. Μοσχονά, αν κρίνουμε από τη σημερινή μας επίσκεψη, δεν είναι και τόσο εύκολη, αφού πέρα των μεγάλων ευθυνών που έχει είναι υποχρεωμένος να χειριστεί έναν Οργανισμό που ξεφεύγει από τα όρια της Κεφαλονιάς φτάνοντας μέχρι τις Φρίκιες, το Κιόνι και το Βαθύ στην Ιθάκη.

Πηγή: efimeridakefalonia.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer