Η επίσημη “πρεμιέρα” θα γίνει την Τετάρτη 17 Μαΐου, με το “Βάσος Κ”, όπου ανανεωμένο επιστρέφει και τη φετινή τουριστική περίοδο στη γραμμή
Το «Άγιος Γεράσιμος II» θα κάνει «ποδαρικό» στη γραμμή Πεσσάδα-Ζάκυνθος
Κοινωνία
03/05/2017 | 09:48

Μέχρι και τις 17 Μαΐου οπότε και θα επανέλθει στη γραμμή το πλοίο “ΒΑΣΟΣ Κ” ένα ορισμένο αριθμό δρομολογίων θα εκτελεί το πλοίο της “Άγιος Γεράσιμος ΙΙ” που έρχεται να ενισχύσει την τοπική ακτοπλοΐα της Κεφαλονιάς, σε μια εποχή κρίσης και μεγάλου ρίσκου όπου η εκεί Κοινοπραξία επιλέγει να κάνει τη διαφορά.
Στόχος να αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν σε ένα ανώτερο και πολυτελές επίπεδο στη διακίνηση τουριστών και επιβατών. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το δρομολογεί στη γραμμή Πεσσάδα – Αγίου Νικολάου Βολιμών στις 3, 7, 10 και 14 Μαΐου 2017.

Η επίσημη “πρεμιέρα” θα γίνει την Τετάρτη 17 Μαΐου, με το “Βάσος Κ”, όπου ανανεωμένο επιστρέφει και τη φετινή τουριστική περίοδο στην γραμμή και θα συνδέσει επί πέντε ολόκληρους μήνες τη Ζάκυνθο με την Κεφαλονιά, τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017.

Όσον αφορά τα δρομολόγια , εκείνα για τα οποία η κοινοπραξία έχει λάβει έγκριση από το Υπουργείο Ναυτιλίας είναι δύο κάθε ημέρα, ήτοι στις 8 π.μ. και 6 μ.μ. από Πεσσάδα και 9.45 π.μ. και 19.45 μ.μ. από Άγιο Νικόλαο. Σε ότι αφορά τις τιμές, αυτές παραμένουν στα επίπεδα των τελευταίων πέντε χρόνων λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του επιβατικού κοινού.

Πηγή: imerazante.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer