Μία υπέροχη δημιουργική ημέρα περίμενε σήμερα το πρωί τους μικρούς μας φίλους στo πλαίσιo των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου
Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες στην πλατεία Καμπάνας
Κοινωνία
18/12/2016 | 17:37

Μία υπέροχη δημιουργική ημέρα περίμενε σήμερα το πρωί τους μικρούς μας φίλους στo πλαίσιo των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου με τον  εικαστικό-γραφίστα, Μιχάλη Καρτσωνάκη να είχε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις στην πλατεία Καμπάνας αλλά και μέσα που στεγαζόταν το παλιό Καφενείο σε συνεργασία με την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης, Μαρία Κουνάδη και την Βιβλιοθηκονόμο, Έμελη Χατζηχρήστου.

Στον τοίχο στην είσοδο της Καμπάνας ο Μιχάλης Καρτσωνάκης τοποθέτησε ένα μεγάλο χάρτινο Χριστουγεννιάτικο δέντρο όπου επάνω του τα μικρά παιδιά κόλλησαν πολύχρωμα στολίδια από χαρτί που ζωγράφισαν με μαρκαδόρους και έκοψαν με την βοήθεια της Έμελη Χατζηχρήστου.

Τα στολίδια ήταν εμπνευσμένα από ήρωες των Χριστουγέννων όπως μικρούς τυμπανιστές, στρατιωτάκια, χιονάνθρωπους, καμπανούλες, αστεράκια, άγιους βασίληδες, χιονάνθρωπους, λαμπιόνια και πολλά άλλα.

Ο Δήμος Κεφαλονιάς σε συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή ετοιμάζουν μία εβδομάδα γεμάτη εκδηλώσεις για τα παιδιά με την συμμετοχή πολλών σχολείων. Αύριο λοιπόν το πρωϊ τα παιδιά του 6ου Δημοτικού Σχολείου θα φτιάξουν Κουκουναροκουκουβάγιες συντροφιά με την Έμελη Χατζηχρήστου στην πλατεία Καμπάνας.

Καλές Γιορτές σε όλους!

Πηγή: portoni.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer