Οι Κεφαλονίτες χθες πέτυχαν μία νίκη απέναντι στην κυβέρνηση σε έναν "πόλεμο" που βρίσκεται σε εξέλιξη και προφανώς θα έχει και άλλες αναμετρήσεις στην πορεία
Η νίκη της Κεφαλονιάς απέναντι στις «ορέξεις» της Κυβέρνησης και το “μέτωπο” Δήμου-Περιφέρειας
Πολιτική
05/07/2016 | 11:22

Είναι πλέον επίσημο! Υπάρχει σε εξέλιξη ένας “κηρυγμένος πόλεμος” μεταξύ της Κεφαλονιάς και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Οι χθεσινές εξελίξεις στον Πλατύ Γιαλό με τους Κεφαλονίτες προεξάρχοντος του Δημάρχου να εμποδίζουν το “ξεπούλημα” του Πλατύ Γιαλού δείχνουν ότι το νησί μας δεν είναι διατεθειμένο να παραδοθεί στις “ορέξεις” της κυβέρνησης ιδιαίτερα όταν απειλούνται ζωτικής σημασίας συμφέροντά του. Θα παλέψει μέχρι το τέλος και δεν θα πέσει αμαχητί!

Ότι συμβαίνει με τον Πλατύ Γιαλό ισχύει και για τον Μύρτο. Η “τσαπατσουλιά” και η ασυνεννοησία στην κυβέρνηση έχουν οδηγήσει στο να έχει φτάσει ο Ιούλιος και μία από τις διασημότερες παραλίες του πλανήτη και κόσμημα για το νησί μας, παραμένει χωρίς υπηρεσίες με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την “βαριά” του βιομηχανία τον τουρισμό.

Απέναντι σε αυτές τις άσχημες εξελίξεις η Κεφαλονιά δεν μένει άπραγη. Συγκροτεί ένα αρραγές κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο με μπροστάρηδες τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση και τον Περιφερειάρχη Θόδωρο Γαλιατσάτο. Ειδικά ο δεύτερος με την χθεσινή του ανακοίνωση και τις πρόσφατες δημόσιες τοποθετήσεις του για τον Πλατύ Γιαλό έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, “αδειάζοντας” κάποιους “συντρόφους” του που έσπευσαν να υποστηρίξουν το “ξεπούλημα” του Πλατύ Γιαλού και τις θέσεις της κυβέρνησης. Σε αυτούς πρέπει να προστεθούν τόσο η παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου και του Νίκου Γκισγκίνη που ξεπερνώντας τις διαφορές τους με τη Δημοτική Αρχή στάθηκαν δίπλα της στη χθεσινή αγωνιστική κινητοποίηση.

Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η στάση της βουλευτού Αφροδίτης Θεοπεφτάτου. “Εξαφανισμένη” από τις κινητοποιήσεις των Κεφαλονιτών, στηρίζει ένθερμα τις κυβερνητικές θέσεις αποδεικνύοντας συνεχώς ότι το νησί μας στερείται αξιόλογης κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης. Τόσο στο θέμα του Μύρτου όσο και σε αυτό του Πλατύ Γιαλού είναι απούσα και μακριά από αυτούς που την ψήφισαν και την έστειλαν στα βουλευτικά έδρανα.

Οι Κεφαλονίτες χθες πέτυχαν μία νίκη απέναντι στην κυβέρνηση σε έναν “πόλεμο” που βρίσκεται σε εξέλιξη και προφανώς θα έχει και άλλες αναμετρήσεις στην πορεία. Αισιοδοξούμε όμως ότι στο τέλος το κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο που διαμορφώθηκε στο νησί μας θα επικρατήσει απέναντι στις άδικες “ορέξεις” της κυβέρνησης. Θέλει όμως αγώνα και εγρήγορση. Αλλά όταν αγωνίζεσαι και επιμένεις στο τέλος κερδίζεις,

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer