Αγανακτισμένος ψηφοφόρος εισέβαλε σαν μαινόμενος ταύρος στα γραφεία της Βουλευτή Αφροδίτης Θεοπεφτάτου στο Αργοστόλι και τα έκανε γυαλιά καρφιά.
Αγανακτισμένος ψηφοφόρος εισέβαλε στο γραφείο της βουλευτή-Παρενέβη η αστυνομία
Πολιτική
04/07/2016 | 08:29

Η είδηση είναι εξακριβωμένη 100% και επιδεχόμαστε καμία αμφισβήτηση. Αγανακτισμένος ψηφοφόρος εισέβαλε σαν μαινόμενος ταύρος στα γραφεία της Βουλευτή Αφροδίτης Θεοπεφτάτου στο Αργοστόλι και τα έκανε γυαλιά καρφιά.

Η κατάσταση είχε ξεφύγει από τον έλεγχο και χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας η οποία και παρενέβει στο σημείο με σημαντικό αριθμό αντρών οι οποίοι οδήγησαν τον έξαλλο ψηφοφόρο στο Αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου δεν έχει ακόμα εκδόσει δελτίο τύπου του συμβάν και μάλλον σκοπό της ήταν να το αποσιωπήσει, όμως τα “λαγωνικά” του portoni.gr βρίσκονται παντού οπότε οι ενοχλητικές ειδήσεις για την νέο μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι μοιραίο να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Από ότι φαίνεται ξεκινάει μία νέα εποχή που πλέον οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα κυκλοφορούν με αστυνομική συνοδεία αφού αρκετοί πολίτες δεν μπορούν να χωνέψουν το μέγεθος των προεκλογικών ψευδών και την υποκρισία εξ ου και ότι οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά των βουλευτών είναι πλέον στην ημερήσια διάταξη.

Πηγή: portoni.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer