Πραγματοποιήθηκε στην Λευκάδα από 3-5 Ιουνίου, με θεματολογία αναφερόμενη σε ζητήματα Στοματολογίας και Αισθητικής Οδοντιατρικής
Η 18η Σύνοδος της Επτανησιακής Οδοντιατρικής Εταιρίας στη Λευκάδα
Κοινωνία
16/06/2016 | 16:02

Πραγματοποιήθηκε στην Λευκάδα από 3-5 Ιουνίου 2016 η 18η Σύνοδος της Επτανησιακής Οδοντιατρικής Εταιρίας με θεματολογία αναφερόμενη σε ζητήματα Στοματολογίας και Αισθητικής Οδοντιατρικής.

Από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κεφαλληνίας συμμετείχαν στη 18η Σύνοδο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Επτανησιακής κκ Γεράσιμος Χιόνης, Ευτυχία Τζανετάτου και Νικόλαος Τσιμάρας (μέχρι πρότινος αντίστοιχα πρόεδρος, γενική Γραμματέας και ταμίας της Εταιρίας), τα μέλη του Συλλόγου Ευτυχία-Αμαρυλλίς Μοσχοπούλου και Ηλίας Μπόρσας και η συνεργάτης μας οδοντοτεχνίτρια Ελένη Ανδρεόλα.

Εκτός του επιστημονικού προγράμματος η 18η Σύνοδος περιελάμβανε Γενική Συνέλευση των μελών της Εταιρίας και καλλιτεχνική εκδήλωση που σκηνοθέτησε και παρουσίασε ο κεφαλλονίτης σκηνοθέτης και ηθοποιός Γεώργιος Κακής-Κωνσταντινάτοςμε θέμα «ΛευκάδιοςΧερν: Ο εθνικός ποιητής της Ιαπωνίας».

Η Επτανησιακή Οδοντιατρική Εταιρία είναι επιστημονικό μη κερδοσκοπικό σωματείο που έχει μέλη οδοντιάτρους από τους τέσσερις οδοντιατρικούς συλλόγους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων: Κερκύρας, Λευκάδος, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου. Έχει κυλιόμενη την προεδρία σε διαφορετικό ανά έτος νησί, όπου και διοργανώνεται η εκάστοτε τακτική ετήσια σύνοδος .  Η επόμενη 19η Σύνοδος της Εταιρίας θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα, που ήδη ανέλαβε την προεδρία.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΣΚ,

Ο Πρόεδρος, Σπυρίδων Κομποθέκρας-Κότσορος

Ο Γραμματέας, Διονύσιος Γαρμπής

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer