Εκεί μπροστά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας , τους εκπροσώπους της Κυβέρνησης και των τοπικών Αρχών με τα ΜΜΕ Πανελλήνιας εμβέλειας παρόντα η διαμαρτυρία μας θα προκαλέσει αίσθηση και θα τύχει σημαντικής προβολής
Κατσιβέλης: “Ναι στην παρέλαση διαμαρτυρίας, αλλά στο Αργοστόλι”
Κοινωνία
20/05/2016 | 10:13

Με αφορμή την ανακοίνωση των Συλλόγων Γονέων των δύο Σχολείων της πόλης μας για τη διαμαρτυρία στην παρέλαση της 21ης Μαΐου για την προσπάθεια υποβάθμισης του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείου δηλώνω ότι την επικροτώ και φυσικά θεωρώ ότι όλοι μας πρέπει να ακολουθήσουμε στην πορεία αυτής της διαμαρτυρίας.

Επειδή όμως πιστεύω ότι απώτερος στόχος είναι η φωνή αυτή διαμαρτυρίας να ακουστεί και να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορούμε προτείνω το Σάββατο μετά το πέρας της τελετής κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο των Ριζοσπαστών και την πορεία διαμαρτυρίας όπως την έχουν σχεδιάσει οι Σύλλογοι Γονέων , όλοι μαζί , με τη Φιλαρμονική μας μπροστά , να μπούμε στο φέρυ και να πάμε για “παρέλαση διαμαρτυρίας” στο Αργοστόλι.

Η μετάβαση και η επιστροφή θα είναι δωρεάν.

Εκεί μπροστά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας , τους εκπροσώπους της Κυβέρνησης και των τοπικών Αρχών με τα ΜΜΕ Πανελλήνιας εμβέλειας παρόντα η διαμαρτυρία μας θα προκαλέσει αίσθηση και θα τύχει σημαντικής προβολής που αυτό νομίζω είναι και το ζητούμενο.

Εδώ η διαμαρτυρία θα περιοριστεί στα όρια της επαρχίας μας για να μην πω της πόλης μας…

Εκεί την ώρα που ο λαϊκισμός και η υποκρισία θα περισσεύουν για το αν θα ανέβουν ή όχι στην εξέδρα οι “επίσημοι” εμείς πρέπει δυναμικά και ειρηνικά να στείλουμε μήνυμα ενότητας και αγώνα γι’ αυτά που δικαιούμαστε!

Το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο δεν προσφέρεται να γίνει αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης κι εκμετάλλευσης ούτε πεδίο πλειοδοσίας ευαισθησίας από κανένα…(προς αποφυγή παρεξήγησης δεν εννοώ τη Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Παλικής που έχει σταθερή πολιτική άποψη και δράση…).

Όλοι μαζί λοιπόν γονείς, μαθητές, δάσκαλοι, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, φορείς, απλοί πολίτες και αιρετοί μπορούμε να προκαλέσουμε αίσθηση και να δείξουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι…και έστω για μια φορά ΕΝΩΜΕΝΟΙ χωρίς επικεφαλής και καθοδηγητές…ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΛΙΚΗΣ

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer