Μια πανεύκολη συνταγή για σοκολατάκια που γίνεται γρήγορα για στιγμές που θέλουμε απαραιτήτως κάτι γλυκό να φάμε ή και να... προσφέρουμε
Σοκολατάκια με αμύγδαλα
Μαγειρική
02/05/2016 | 11:18

Μια πανεύκολη συνταγή για σοκολατάκια που γίνεται γρήγορα για στιγμές που θέλουμε απαραιτήτως κάτι γλυκό να φάμε ή και να… προσφέρουμε. 3 υλικά (αν και μπορείτε και με 2, θα δείτε γιατί), χωρίς ψήσιμο και τα σοκολατάκια σας είναι έτοιμα για να τα απολαύσετε!

Τι χρειαζόμαστε

  • 300 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα ή άλλη που αρέσει σ’ εσάς
  • 2 φλιτζάνια αμύγδαλα κοπανισμένα (όχι πολύ μικρά κομμάτια)
  • Λίγο χοντρό αλάτι

Πώς θα ετοιμάσουμε τα σοκολατάκια

  • Σε μπεν μαρί λιώνετε τη σοκολάτα
  • Έχετε βάλει σε ένα μπολ τα αμύγδαλα και μόλις η σοκολάτα είναι έτοιμη, τα περιχύνετε και τα ανακατεύετε με κουτάλα
  • Έχετε απλώσει στον πάγκο ένα φύλλο αντικολλητικό χαρτί ψησίματος για να ακουμπήσετε πάνω τα σοκολατάκια.
  • Με ένα κουτάλι παίρνετε μικρές μπουκιές από το μπολ και τις τοποθετείτε στο χαρτί. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και σε σχάρα φούρνου. Ρίχνετε ελάχιστο χοντρό αλάτι πάνω από κάθε σοκολατάκι.
  • Τα αφήνετε να στεγνώσουν για τουλάχιστον μιάμιση ώρα και τα σοκολατάκια σας είναι έτοιμα να τα προσφέρετε!
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer