Σήμερα λόγω της ημέρας που απαιτεί τυρί, προτείνουμε κάτι πολύ εύκολο που αρέσει σε όλους και μπορεί να συνοδεύσει όλα τα πιάτα σας
Τυροκροκέτες
Μαγειρική
13/03/2016 | 11:20

Σήμερα λόγω της ημέρας που απαιτεί τυρί, προτείνουμε κάτι πολύ εύκολο που αρέσει σε όλους και μπορεί να συνοδεύσει όλα τα πιάτα σας.

Υλικά συνταγής

  • 1 + ½ φλιτζ. τυρί κίτρινο
  • 2 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. άνηθο
  • 2 μεγάλα αυγά χτυπημένα
  • 2/3 φλιτζ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • πιπέρι
  • 1 φλιτζ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις) για το πανάρισμα
  • Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • 1 συσκευασία τυρί κρέμα

Εκτέλεση

  • Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυριά, τα μυρωδικά, τα αυγά  και το πιπέρι. Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι να σχηματιστεί μία ζύμη που να πλάθεται εύκολα (σαν κεφτεδάκια).
  • Σε άλλο μπολ βάζουμε το 1 φλιτζ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις). Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις πανάρουμε στο αλεύρι. Μόλις πανάρουμε όλες τις κροκέτες, τις ροδίζουμε για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά στο τηγάνι, μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα. Τοποθετούμε τις τυροκροκέτες σε απορροφητικό χαρτί. Τις σερβίρουμε ζεστές.
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ