Κατά τη διάρκεια της Τουριστικής Επιτροπής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο επιλογής τουριστικών εκθέσεων η οποία γίνεται αποκλειστικά από τον αντιδήμαρχο Τουρισμού.
Σκληρή κριτική από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων προς τον Κεκάτο
Τουρισμός
22/12/2015 | 12:35

Κατά τη διάρκεια της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Κεφαλονιάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, Γεράσιμος Τιμοθεάτος, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο επιλογής τουριστικών εκθέσεων η οποία γίνεται αποκλειστικά από τον αντιδήμαρχο Τουρισμού, Ευάγγελο Κεκάτο.
Τόνισε την ανάγκη προγραμματισμού των κινήσεων από την Τουριστική Επιτροπή, στην οποία μετέχουν πολλοί επαγγελματίες της Κεφαλονιάς και εκπρόσωποι φορέων.

Τέλος, ζήτησε να υπάρχει στρατηγική πίσω από τις ενέργειες τουριστικής προώθησης και όχι αποσπασματικές ενέργειες για τις οποίες ο Αντιδήμαρχος αποφασίζει και εκτελεί μόνος του.
Ο αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς αντέδρασε έντονα και τόνισε, «Είμαι αντιδήμαρχος Τουρισμού πρέπει δηλαδή να πάρω άδεια από την Ένωση Ξενοδόχου για να πάω στις εκθέσεις;», παραβλέποντας φυσικά την ύπαρξη της Τουριστικής Επιτροπής, της οποίας ο ρόλος είναι να βοηθά τον αντιδήμαρχο στο έργο του. Παραβλέποντας επίσης το γεγονός ότι η Τουριστική Επιτροπή εκπροσωπεί τους ανθρώπους του Τουρισμού της Κεφαλονιάς.
Έχοντας στην διάθεσή του 73.000 ευρώ για τουριστική προβολή ο αντιδήμαρχος Τουρισμού θα πρέπει να ήταν πιο δεκτικός στην κριτική αφού ο κ. Τιμοθεάτος εκπροσωπεί την πιο ενεργή ομάδα του τουριστικού κλάδου και εκφράζει με τις απόψεις του την πλειοψηφία του επιχειρηματικού κλάδου. Δεν είναι μυστικό εξάλλου ότι τα ταξίδια του αντιδημάρχου προκαλούν πολλές αντιδράσεις.
Και επιτέλους θα πρέπει ο κ. Κεκάτος να μας πει ποια είναι η στρατηγική του στην επιλογή των κινήσεων προώθησης της Κεφαλονιάς!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer