Αυτή τη φορά μιλάμε για μία ακόμη σειρά με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν. Ξεκίνησε το 2000 και ολοκληρώθηκε το 2003.
Ποια σειρά του Mega, που σάρωνε σε τηλεθέαση επιστρέφει μετά το 2003;
Life
12/12/2015 | 09:24

Πριν από μικρό χρονικό διάστημα είχαμε ενημερωθεί πως ο ΑΝΤ1 εξετάζει το ενδεχόμενο να επανεντάξει στο πρόγραμμά του τη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», μετά από 15 χρόνια! Όπως όλα δείχνουν το Mega είναι έτοιμο να πράξει κάτι αντίστοιχο το επόμενο διάστημα.

Αυτή τη φορά μιλάμε για μία ακόμη σειρά με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν. Ξεκίνησε το 2000 και ολοκληρώθηκε το 2003. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «MYtv» και της Βίκυς Διαμαντή, αναφερόμαστε στο «Περί ανέμων και υδάτων», που βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης όταν πρωτοπροβλήθηκε από το Mega. Η Κάκια Ιγερινού έχει ήδη συμπληρώσει τη συγγραφή του 3ου κύκλου επεισοδίων και έχει κάνει την πρότασή της στα κανάλια, που είδαν με ενδιαφέρον την επιστροφή του πετυχημένου σίριαλ στο πρόγραμμά τους.

Η σεναριογράφος, ωστόσο, ζητά εγγυήσεις: ότι και στον 3ο κύκλο της σειράς θα συμμετέχουν και θα υπάρχουν πίσω από τις κάμερες όλοι όσοι συνεργάστηκαν με τη σειρά στους δύο προηγούμενους κύκλους. Οι άνθρωποι του Mega, που έδειξαν και το έντονο ενδιαφέρον, μιας και πρόκειται για ένα πρόγραμμα που στο παρελθόν ήταν δικό τους, σκέφτονται την πρότασή της, καθώς τότε τα πράγματα ήταν διαφορετικά και οι συνθήκες ευνοούσαν το στήσιμο μιας πολυδάπανης παραγωγής, ενώ πλέον η οικονομική δυστοκία δεν αφήνει περιθώρια για μεγάλα ανοίγματα.

peri-anemon-kai-ydaton

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer