Την επέτειο της ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα γιορτάσαμε οι Σύλλογοι των Επτανήσων της Αττικής σήμερα Κυριακή 17 Μαΐου.
Οι Κεφαλλονίτες της Αθήνας τίμησαν την επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα
Κοινωνία
17/05/2015 | 20:25

Του Ηλία Γαλιατσάτου

Την επέτειο της ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα γιορτάσαμε οι Σύλλογοι των Επτανήσων της Αττικής σήμερα Κυριακή 17 Μαίου. Την γιορτή την οργάνωσε η Ομοσπονδία Κεφαλληνιακών και Ιθακησιακών Σωματίων και συμμετείχαν Κεφαλλονίτικοι αλλά και Επτανησιακοί Σύλλογοι .
Η εκδήλωση άρχισε με εκκλησιασμό στη Ρώσικη Εκκλησία στην Φιλελλήνων όπου ο πρόεδρος της ΟΚΙΣ κ. Μιχαλάτος Γιώργος έκανε χαιρετισμό και ακολούθως συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου πορευτήκαμε προς τον Άγνωστο Στρατιώτη όπου έγινε από τους συλλόγους κατάθεση Στεφάνων.
Στην Συνέχεια ακολούθησε δεξίωση σε αίθουσα της περιοχής. Ήταν μία ωραία και εκδήλωση με την οποία τιμήσαμε τους Ριζοσπάστες και αγωνιστές προγόνους μας που μετά από αγώνες και θυσίες κατόρθωσαν να απελευθερώσουν τα Επτάνησα και να τα ενώσουν με την μητέρα πατρίδα. eptanhsioi eptanhsioi (2) eptanhsioi (3) eptanhsioi (4) eptanhsioi (5) eptanhsioi (6) eptanhsioi (7) eptanhsioi (8) eptanhsioi (9) eptanhsioi (10) eptanhsioi (12) eptanhsioi (13) eptanhsioi (14) eptanhsioi (15) eptanhsioi (16) eptanhsioi (17) eptanhsioi (18) eptanhsioi (19) eptanhsioi (20)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer