Ο IONIAN GALAXY 90,8 και η θεατραπαιδαγωγός Καλλιόπη Λιοσάτου σας προσκαλούν σε μια εκπομπή αφιερωμένη στην πλαστική ρύπανση στη θάλασσα
Να σου πω μια ιστορία;
Κοινωνία
16/05/2015 | 11:02

ΣΗΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 16 Μαΐου, στις 3.30-4.30 μ.μ., EKTAKTΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΜΗΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΠΟΥΣΙΑ, θα μεταδοθεί η εκπομπή για παιδιά “Να σου πω μια ιστορία;”

Ο IONIAN GALAXY 90,8 και η θεατραπαιδαγωγός Καλλιόπη Λιοσάτου σας προσκαλούν σε μια ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!

Θα διαβάσουμε το παραμύθι «Η ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ ΠΩΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΗΣΙ» (Βαγγέλης Ηλιόπουλος, εκδ. Πατάκη). Θα ακούσουμε όμορφη μουσική! Και το σημαντικότερο, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις αμερικανίδες εικαστικούς και ακτιβίστριες, κυρίες Pam Longobardi (Drifter’s project) και Dianna Cohen (Plastic Pollution Coalition), υπεύθυνες του περιβαλλοντικού προγράμματος “PLASTIC FREE ISLAND” που για 5η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στην Κεφαλονιά, μέσα από δράσεις καθαρισμού παραλιών, τη δημιουργία έργων τέχνης από πλαστικό και την οργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εκδηλώσεων για παιδιά ενάντια στη θαλάσσια ρύπανση που προκαλείται από τα πλαστικά μιας χρήσης!

Το βιβλιοπωλείο «Χαρτικά-Παιχνίδια Γασπαρινάτος» θα προσφέρει 2 παιχνίδια δώρο στους ‘μικρούς’ φίλους που θα τηλεφωνήσουν στο στούντιο!

GORGONA

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer