Ο σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών ανάρτησε στο Facebook ένα συγκινητικό μήνυμα που περιλαμβάνει και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων-φόρο τιμής
Οι Ολυμπιονίκες μας δεν ξέχασαν την Άννα…
Κοινωνία
15/05/2015 | 18:42

Σαββάτο 17 Μαΐου 2014. Η Ελλάδα συγκλονίζεται από το θανατηφόρο που έβαλε τέλος στη ζωή της Άννας Πολλάτου, της χάλκινης Ολυμπιονίκη του ανσάμπλ στους Αγώνες του Σίδνεϊ και ο Ελληνικός αθλητισμός βυθίζεται στο πένθος. Λίγους μήνες αργότερα το όνομα της σπουδαίας αθλήτριας δίνεται στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς.  Ένα χρόνο μετά και κανένας δεν την έχει ξεχάσει. Οι συναθλήτριές της συγκίνησαν με τα μηνύματά τους για εκείνη στα social media, την ημέρα της ονομαστικής γιορτής της και των γενεθλίων της.

Κανένας δεν την έχει ξεχάσει. Την Κυριακή 18 Μαΐου θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για την 31χρονη αδικοχαμένη αθλήτρια, ενώ λίγη ώρα μετά έχει προγραμματιστεί τελετή στο Αεροδρόμιο του νησιού «Άννα Πολλάτου».

Ο σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών ανάρτησε στο Facebook ένα συγκινητικό μήνυμα, που περιλαμβάνει και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων-φόρο τιμής:

«Την προσεχή Κυριακή συμπληρώνεται ένας χρόνος από το τραγικό δυστύχημα στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών, που έκοψε το νήμα της ζωής της Χάλκινης Ολυμπιονίκη της Ρυθμικής Άννας Πολλάτου. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί στο Δράπανο, το ετήσιο μνημόσυνο.

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος, όταν στις 17 Μαΐου η αγαπημένη μας Άννα, έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα. Την Κυριακή, ακριβώς στη συμπλήρωση ενός χρόνου, θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο στο Δράπανο. Εκεί έχει τοποθετηθεί και ένα εντυπωσιακό μνημείο, που κατασκεύασε με δικά της έξοδα η οικογένειά της, αφού έλαβε πρώτα το πράσινο φως από το δημοτικό συμβούλιο. Μετά το μνημόσυνο θα ακολουθήσει μία τελετή με διοργανωτή το δήμο και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κεφαλληνίας στο αεροδρόμιο του Αργοστολίου, που πήρε το όνομά της.

Στην Κεφαλονιά θα πραγματοποιηθεί επίσης φέτος για 27ο χρόνο το Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους, που πήρε επίσης από πέρσι το όνομα της Άννας Πολλάτου. Η διοργάνωση θα γίνει στις 24-29 Ιουνίου.
Στην τελετή θα εκπροσωπήσει το σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών η συναθλήτρια της και μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΟ Ειρήνη Αινδηλή. Παρούσες θα είναι οι συναθλήτριες της Χαρά Καρυάμη, Μαρία Γεωργάτου, Κλέλια Πανταζή και Εύα Χριστοδούλου, καθώς και πλήθος άλλων ολυμπιονικών.
Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ…»

olympionikes

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer