Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να γνωρίζει σήμερα πόσο σημαντικές έχουν γίνει οι online αγορές
Τι να χρησιμοποιείς για τις συναλλαγές στο διαδίκτυο;
Life
15/04/2015 | 19:54

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να γνωρίζει σήμερα πόσο σημαντικές έχουν γίνει οι online αγορές. Είναι μια λύση που έχει δώσει λύση σε καταστήματα που είχαν ήδη φυσική παρουσία και μειώνει κατά πολύ τα λειτουργικά έξοδα. Οι μέθοδοι πληρωμής έχουμε εξελιχθεί σε ένα ζωτικό μέρος των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Σκεφτείτε εάν το onlineshop που εμπιστεύεστε για τις αγορές σας είχε μείνει σε τρόπους πληρωμής όπως η αντικαταβολή είτε το έμβασμα και δεν προσέφερε καμιά άλλη δυνατότητα, είναι σίγουρο ότι θα έχανε σταδιακά την αξία του. Ο τρόπος πληρωμής εντάσσεται πλέον στα πλαίσια των παροχών και της υποστήριξης  πελατών.

Ακόμη κι αν έχετε ένα άριστο προϊόν ως επαγγελματίας ο ίδιος και να προσφέρετε με μια άρτιας εμφάνισής ιστοσελίδα, όταν φτάνει η στιγμή της αγοράς οι διαθεσιμότητα σύγχρονων τρόπων πληρωμής θα πρέπει να είναι αντίστοιχη της εικόνας του προϊόντος. Χωρίς να είστε σε θέση να λαμβάνετε πληρωμές ηλεκτρονικά, ο κόπος για να φτάσετε ως εκεί πολλές φορές καταλήγει σε μη επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σήμερα, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Είναι σχετικά εύκολο να συλλέξουν τις πληρωμές για αγαθά και υπηρεσίες από οπουδήποτε στον κόσμο μέσω υπηρεσιών online πληρωμών. Είτε ως αγοραστές εύκολα βρίσκουμε λύσεις πληρωμής αρχικά με πιστωτική κάρτα. Εναλλακτικά όμως, υπάρχουν τρόποι πληρωμής με online λογαριασμούς είτε προπληρωμένες κάρτες που μπορεί να βρει κανείς ακόμη και σε καταστήματα ψιλικών της γειτονία. Ο τρόπος είναι ήδη γνωστός αφού είναι παρόμοιος με αυτός της ανανέωση υπολοίπου χρόνου στα καρτοκινητό. Μπορεί κανείς εύκολα να προμηθευτεί το δελτίο με τον 16ψήφιο κωδικό PIN και να επιλέξει το ποσό που θα «φορτώσει» στην κάρτα. Βρείτε διάφορα σημεία πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Τέτοιοι τρόποι αγορών, μπορούν να προσφέρουν έλεγχο των εξόδων σε σχέση με μια πιστωτική κάρτα, όπως και απόλυτη ασφάλεια συναλλαγών διότι για μια συναλλαγή είτε αγορά στο διαδίκτυο δεν απαιτείται η συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων.  Πολλά e-shops ανα τον κόσμο έχουν ήδη συνεργασία με τέτοιου είδους υπηρεσίες και προσφέρουν στους πελάτες τους μεγάλη ευκολία στις αγορές τους. Τέτοιοι τρόποι πληρωμής λειτουργούν βεβαίως και προς το συμφέρον των διαχειριστών online καταστημάτων καθώς διασφαλίζουν το κομμάτι των πληρωμών αποφεύγοντας φαινόμενα όπως οι απάτες με πλαστές πιστωτικές κάρτες , καθυστερήσεις εμβάσματος είτε επιστροφές προϊόντων που έχουν αποσταλεί με αντικαταβολή.

 

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer