Υπό τη βλέμμα αλλά και τη... συμμετοχή της Πρέσβειρας του Βιετνάμ στην Ελλάδα, Τραν Τι Χα Φονγκ πραγματοποιήθηκε το έθιμο του σπάσιμου της στάμνας στο Λιθόστρωτο.
Σε Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο η Πρέσβειρα του Βιετνάμ
Πολιτική
11/04/2015 | 15:42

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Υπό τη βλέμμα αλλά και τη… συμμετοχή της Πρέσβειρας του Βιετνάμ στην Ελλάδα, Τραν Τι Χα Φονγκ πραγματοποιήθηκε το έθιμο του σπάσιμου της στάμνας στο Λιθόστρωτο. Η κα Φονγκ βρίσκεται από τη Μεγάλη Παρασκευή στην Κεφαλονιά, προσκεκλημένη του στενού συνεργάτη του Δήμου και υπεύθυνου ασιατικής πολιτικής, Ντάνι Γιακουμάτου και νωρίτερα συνοδευόμενη από τον εμπορικό ακόλουθο της Πρεσβείας, Φαμ Χου Ντακ είχε συναντήσεις στο Αργοστόλι με εκπροσώπους των τοπικών αργών. vietnam

Η πρώτη επίσκεψη της ήταν στο Δημαρχιακό Μέγαρο, όπου την υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος, Αλέξανδρος Παρίσης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού/Πολιτισμού, Βαγγέλης Κεκάτος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Λειβαθούς, Ηλίας Κουρκουμέλης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης. Οι δύο πλευρές συζήτησαν τις προοπτικές συνεργασίας που μπορούν να αναπτυχθούν σε διάφορα επίπεδα και όπως ανακοινώθηκε, η Κεφαλονιά θα ενταχθεί στο πρόγραμμα των εορταστικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη για τη συμπλήρωση 40 ετών σχέσεων φιλίας ανάμεσα στην Ελλάδα και το Βιετνάμ. vietnam (4)

Ο Δήμαρχος προσέφερε συμβολικά στην κα Φονγκ το μετάλλιο της πόλης του Αργοστολίου και εκείνη με τη σειρά της ανταπέδωσε με μια αναμνηστική πλακέτα. Εν συνεχεία, η αντιπροσωπεία από την Πρεσβεία του Βιετνάμ επισκέφθηκε το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας, όπου συνομίλησε για λίγη ώρα με τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας/Ιθάκης, Παναγή Δρακουλόγκωνα. Μετά την παρουσία της στο έθιμο του σπάσιμου της στάμνας, η Πρέσβειρα του Βιετνάμ επισκέφθηκε ακόμη τις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Παραγωγών Ρομπόλας στα Ομαλά, το λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης και τις Ιερές Μονές Αγριλίων και Αγίων Φανέντων. Απόψε, μάλιστα, θα παρακολουθήσει την Ανάσταση στην περιοχή της Σάμης. vietnam (2) vietnam (3) vietnam (5) vietnam (6) vietnam (8) vietnam (9) vietnam (10) vietnam (11) vietnam (12) vietnam (13)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer