Με μικρή συμμετοχή, αφού ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος, ολοκληρώθηκε η μοναδική φέτος συγκέντρωση στο Αργοστόλι από το κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν τα συνδικάτα.
Μία συγκέντρωση – Λίγος κόσμος
Κοινωνία
27/11/2014 | 18:03

Με μικρή συμμετοχή, αφού ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος, ολοκληρώθηκε η μοναδική φέτος συγκέντρωση στο Αργοστόλι από το κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν τα συνδικάτα. Το «ραντεβού» είχε δοθεί έξω από το εργατικό κέντρο στις 10.30 το πρωί. Πιο μαζικό ήταν το μπλοκ του ΠΑΜΕ με συνθήματα και συντονισμό. Για πρώτη φορά στην ίδια εκδήλωση με το ΠΑΜΕ μια παρέα λίγων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που προτίμησαν να μην έχουν σημαίες ή άλλα διακριτικά. Παρών και ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

poreia_pame14
Αμέσως μετά τις ομιλίες του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Γιώργου Γαβρίλη και του εκπροσώπου της ΕΛΜΕΚΙ Διονύση Γρηγορόπουλου ξεκίνησε πορεία προς τη πλατεία της πόλης. Στο τέλος μέλη του ΠΑΜΕ έκαναν συμβολική κατάληψη στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

poreia_pame25
Άλλωστε, δεμένα είναι από το πρωί όλα τα καράβια από και προς Κεφαλονιά λόγω της 24ης πανελλαδικής απεργίας της ΠΝΟ. Κλειστές όλες οι δημόσιες υπηρεσίες του νησιού, ενώ δεν λειτουργούσαν και οι τράπεζες. Χωρίς αεροπλάνα η σημερινή ημέρα λόγω της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.
Οι απεργοί ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 7 Δεκέμβρη με νέα 24ωρη απεργία. Οι φωτογραφίες είναι του Σπύρου Σακαλή.

poreia_pame1 poreia_pame2 poreia_pame3 poreia_pame4 poreia_pame5 poreia_pame6 poreia_pame7 poreia_pame8 poreia_pame9 poreia_pame10 poreia_pame11 poreia_pame12 poreia_pame13 poreia_pame15 poreia_pame16 poreia_pame17 poreia_pame18 poreia_pame19 poreia_pame20 poreia_pame21 poreia_pame22 poreia_pame23 poreia_pame24 poreia_pame26 poreia_pame27 poreia_pame28 poreia_pame29 poreia_pame30

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer