Τρεις κουβάδες με πολλά παγάκια περίμεναν το απόγευμα του Σαββάτου τους Νίκο Παπαδάτο, Νίκο Ανουσάκη και Ξενοφώντα Ευαγγελάτο στην «τρέλα» του Το Ice Bucket.
Ώρα για Ice Bucket Challenge στον Πλατύ (βίντεο)
Κοινωνία
08/09/2014 | 23:17

Τρεις κουβάδες με πολλά παγάκια περίμεναν το απόγευμα του Σαββάτου τους Νίκο Παπαδάτο, Νίκο Ανουσάκη και Ξενοφώντα Ευαγγελάτο στην «τρέλα» του Το Ice Bucket

Το Ice Bucket Challenge εξελίχθηκε σε παγκόσμια… τρέλα το φετινό καλοκαίρι, σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που δεν άργησε να γίνει viral (δημοφιλές) στα social media, αλλά και στις κεφαλλονίτικες παραλίες.
Πόσοι από εσάς δεν έτυχε να δουν μέχρι σήμερα βίντεο με ανθρώπους κάθε ηλικίας, celebrities και όχι μόνο να «λούζονται» με έναν κουβά που ήταν γεμάτος με νερό και παγάκια; Και δεν αρκέστηκαν μόνο σ’ αυτό, αλλά προκαλούσαν ταυτόχρονα και άλλους φίλους και γνωστούς να συμμετέχουν, δημιουργώντας μια ατελείωτη «αλυσίδα» ανθρώπων που δέχονταν μια γερή δόση «ψυχρολουσίας» για καλό σκοπό. Και όταν λέμε «καλό σκοπό», αναφερόμαστε στο «μήνυμα» που στέλνουν όλοι μέσα από αυτή την ενέργεια και δυστυχώς πολλοί αγνοούν. Πρόκειται για την παγκόσμια καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης και έρευνας για την αντιμετώπιση της πάθησης ALS (Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση), η οποία προκαλεί μη θρέψη των μυών, παράλυση και τελικά τον θάνατο σε όσους προσβληθούν από αυτήν. Το Ice Bucket Challenge, λοιπόν, βρήκε υποστηρικτές και στην Κεφαλονιά και μάλιστα έχει αρχίσει, πλέον, να εξαπλώνεται στους «κόλπους» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και του Τύπου.

Προσκάλεσαν τον Δήμαρχο και τον Μιχαλάτο
Μετά την πρόκληση-πρόσκληση του Τομεάρχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μάκη Πετράτου, ο Αντιδήμάρχος Ελειού-Πρόννων, Νίκος Παπαδάτος και ο εκδότης της Εφημερίδας «Κεφαλονιά», Ξενοφώντας Ευαγγελάτος δεν θα μπορούσαν να αποφύγουν την… κρυάδα. Έτσι, λοιπόν, έδωσαν ραντεβού στον Πλατύ Γιαλό και με τη σειρά τους προκάλεσαν άλλους να… λουστούν με παγωμένο νερό. Ειδικότερα, ο Νίκος Παπαδάτος, προκάλεσε τον Νίκο Ανουσάκη, τον Άγγελο Κωνστάντακη, τον Διονύση Λυκούδη και τον Σάββα Σαββαόγλου! Από τη μεριά του, ο Ξενοφώντας Ευαγγελάτος προ(σ)κάλεσε τον Δημοτικό Σύμβουλο της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς, Διονύση Αραβαντινό, τον Διοικητή του Νοσοκομείου, Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο και το νέο Αντιπεριφερειάρχη, Παναγή Δρακουλόγκωνα. Μάλιστα, ο Νίκος Ανουσάκης ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Νίκου Παπαδάτου και έγινε και ο ίδιος μούσκεμα λίγη ώρα αργότερα! Όσο για τους ποιους προκάλεσε ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ; Αυτοί είναι ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Γιώργος Τζωρτζάτος και ο Δήμαρχος, Αλέξανδρος Παρίσης! Βέβαια, ο Δήμαρχος που απολάμβανε το μπάνιο του στην ίδια παραλία, «χάθηκαν τα ίχνη» του όταν ήρθε εκείνη η ώρα, γιατί μάλλον ήξερε τι τον περίμενε! Όσο για τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, μόλις έμαθε για την πρόσκληση δήλωσε πως θα… λουστεί και αυτός. Μένει να δούμε ποιους θα προσκαλέσει να κάνουν το ίδιο.
Σημείωση: Το γεγονός ότι η κάμερα «έπιασε» τον Δήμαρχο να κάνει το ντους του στον Πλατύ Γιαλό μετά από τη βουτιά του στη θάλασσα, μας παραπέμπει μάλλον στο συμπέρασμα πως ο πρώτος πολίτης του νησιού θα κάνει και αυτός ένα κρύο μπάνιο και μάλιστα πολύ γρήγορα.

Για να δείτε το βίντεο από το κρύο ντους πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο

Πηγή: Εφημερίδα Κεφαλονιά

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer