Με ξεχωριστή χαρά ο Βαγγέλης Κεκάτος, εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση, υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο το Σάββατο 2 Αυγούστου, Ομάδα Προσκόπων από την Κοζάνη.
Πρόσκοποι από την Κοζάνη στην Κεφαλονιά
Κοινωνία
08/08/2014 | 10:37

Με ξεχωριστή χαρά ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση, υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο το Σάββατο 2 Αυγούστου, Ομάδα Προσκόπων από την Κοζάνη.
Ο Αρχηγός της Ομάδας Ανιχνευτών Κοζάνης κ.Ματθαίος Φίλιος συνόδεψε τους Προσκόπους στο Δημαρχείο και εξέφρασε στον κ.Κεκάτο τόσο την ικανοποίηση όλης της Ομάδας για τις φυσικές ομορφιές του Νησιού, όσο και τις ευχαριστίες του προς τη Δημοτική Αρχή για τις διευκολύνσεις που τους παρείχε κατά την παραμονή τους στο Νησί.
Ο κ.Κεκάτος, αφού συνεχάρη τους Προσκόπους για τις δραστηριότητές τους και για τις άριστες εντυπώσεις που άφησαν με την πολύ καλή συμπεριφορά τους στο Νησί, προσέφερε στον Αρχηγό δύο Τιμητικές Πλακέτες του Δήμου Κεφαλονιάς, μία για τους Προσκόπους και μία για το Δήμαρχο Κοζάνης εκ μέρους του κ.Παρίση.
Την Εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς κ.Νίκος Ανουσάκης.
Οι Πρόσκοποι ανταπέδωσαν με συμβολικά δώρα και υποσχέθηκαν σύντομα να επιστρέψουν στην Κεφαλονιά με τους Γονείς τους για διακοπές.

proskopoi1 proskopoi2

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer