Ενώ ήδη ολοκλήρωσε και τα 21 σχέδια που θα κοσμήσουν την υπό έκδοση δική του ποιητική συλλογή "Πολύσμιγος Αίνος"
Εκδόσεις ποιητικών βιβλίων με σχέδια του Κώστα Ευαγγελάτου
Πολιτισμός
10/04/2014 | 20:44

Πολλές είναι οι εκδόσεις Ελληνικές και ξενόγλωσσες- λογοτεχνικές, θεατρικές, εραλδικές, επιστημονικές- που έχει εικονογραφήσει και κοσμήσει με σχέδια και έργα του ο Κώστας Ευαγγελάτος.

Πρόσφατα επανακυκλοφόρησε η ποιητική συλλογή του ιστορικού τέχνης Λεόντιου Πετμεζά ” Αρχείο Συνείδησης”, εκδόσεις “Καιροί δράσης”, που περιλαμβάνει 45 σχέδια του με μελάνι. Κυκλοφορεί επίσης από τις εκδόσεις ” Συλλογές” η μοναδική ποιητική συλλογή “Κλήσεις Ζωής” του εκλιπόντος Ευάγγελου Φ. Λαέρτου “, την οποία ο Κώστας Ευαγγελάτος επεξεργάστηκε, επιμελήθηκε και κόσμησε με σχέδια του. Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε και η νέα ποιητική συλλογή του Βασίλη Κληρονόμου ” Το παρόν της μνήμης”, εκδόσεις ” Παρασκήνιο”, που φιλοτέχνησε το εξώφυλλο και ένα έργο στην αρχική σελίδα.

Ήδη  ο εικαστικός-ποιητής ολοκλήρωσε και τα 21 σχέδια που θα κοσμήσουν την υπό έκδοση δική του ποιητική συλλογή “Πολύσμιγος Αίνος”, που μετά την επιτυχημένη έκδοση της συλλογής “Εγκάρσια Πτήση”, εκδόσεις “Απόπειρα”, 2011, και την κυκλοφορία της ανθολογίας ” Περίπλοκα μονοπάτια”/ “Chemins Enchevetres” στη γαλλική γλώσσα, Sylloges, 2011 και  2012, θα περιλαμβάνει ανέκδοτα ποιήματα του μέχρι το 2014.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer