Ζούσε στη Νέα Υόρκη για περισσότερα από 20 χρόνια και διέμενε στον δεύτερο όροφο σ' ένα από τα δυο κτίρια που κατέρρευσαν από τη χθεσινή έκρηξη στο Ανατολικό Χάρλεμ του Μανχάταν
Βρέθηκε νεκρός ο ομογενής Ανδρέας Παναγόπουλος
 Ομογένεια
14/03/2014 | 11:51

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. «Not more hopes… he is gone» («Οχι πλέον ελπίδες… έχει φύγει») με αυτό το μήνυμα στην προσωπική της ιστοσελίδα στο Facebook, Λίσμπεθ Πέρεζ, αποχαιρέτησε τον Ελληνα σύζυγό της Ανδρέα Παναγόπουλο. Ο άτυχος 42χρονος ομογενής ανασύρθηκε νεκρός από τα σωστικά συνεργεία της Νέα Υόρκης, μετά την έκρηξη και την κατάρρευση κτιρίων στο Χάρλεμ.

Η σορός του που αναγνωρίστηκε από τη σύζυγό του, δημοσιογράφο Λίσμπεθ Πέρεζ αναμένεται να μεταφερθεί στην Ελλάδα για την ταφή, όπως ανέφερε ο γενικός πρόξενος στη Νέα Υόρκη, Γιώργος Ηλιόπουλος.

Ο 42χρονος μουσικός που ζούσε στη Νέα Υόρκη για περισσότερα από 20 χρόνια, διέμενε στον δεύτερο όροφο σ’ ένα από τα δυο κτίρια που κατέρρευσαν από τη χθεσινή έκρηξη στο Ανατολικό Χάρλεμ του Μανχάταν, με πιθανότερη αιτία τη διαρροή αερίου.

«Ηταν πολύ περήφανος για την κληρονομιά του και κάθε καλοκαίρι πήγαινε στην Ελλάδα για να δει την οικογένειά του» είχε δηλώσει νωρίτερα η σύζυγός του στη Γουόλ Στριτ Τζέρναλ, σημειώνοντας ότι ο Ανδρέας ήταν λάτρης της ιστορίας, παρακολουθούσε τη διεθνή πολιτική και είχε διαβάσει πολλά βιβλία. Συνεργάστηκε με εταιρεία παραγωγής στον χώρο της διαδικτυακής διαφήμισης και η μεγάλη του αγάπη ήταν η μουσική. Παλαιότερα, ήταν μέλος του συγκροτήματος Evergreen, ενώ εργάστηκε στη Νέα Υόρκη και ως DJ.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer