Η επιπτώσεις των σεισμικών δονήσεων δημιούργησαν ανάγκες στο μαθητικό δυναμικό και συνολικά στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Συγκρότηση Επιτροπής διαχείρισης προσφορών προς τις εκπαιδευτικές μονάδες
Κοινωνία
26/02/2014 | 12:11

Το γεγονός της έντονης σεισμικής δραστηριότητας που εκδηλώθηκε στο νησί της Κεφαλονιάς προκάλεσε και ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης, το οποίο εκδηλώθηκε από την πρώτη στιγμή.
Η επιπτώσεις των σεισμικών δονήσεων δημιούργησαν ιδιαίτερες ανάγκες στο μαθητικό δυναμικό και συνολικά στην εκπαιδευτική διαδικασία και ένα μεγάλο μέρος των προσφορών ήδη απευθύνεται προς τα σχολεία.
Με στόχο την ταχεία διεκπεραίωση των απαραίτητων διαδικασιών και τη διάθεση των προσφορών προς τα σχολεία, η Δ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας συγκρότησε ειδική τριμελή επιτροπή για την άμεση αποδοχή και διαχείριση των προσφορών αυτών.
(ΑΔΑ: ΒΙΕΡ9-Χ1Μ)
Τα πρόσωπα ή οι φορείς, οι οποίοι θέλουν να εκφράσουν την επιθυμία προσφοράς προς τους κατοίκους του νησιού και ιδιαίτερα τους άμεσα σχετιζόμενους με την εκπαιδευτική διαδικασία, παρακαλούνται να επικοινωνούν άμεσα με τα μέλη αυτής της επιτροπής ή την ΔΔΕ Κεφαλληνίας.
Οι προσφορές μπορούν να γίνουν δεκτές είτε σε μορφή χρηματικού ποσού είτε σε είδος.
Τα μέλη αυτής της επιτροπής είναι οι Διευθυντές των παρακάτω σχολικών μονάδων:
Γαλιατσάτος Νικόλαος – 3ο Γυμνάσιο Αργοστολίου ( 6947207670 )
Γεωργούλης Κωνσταντίνος – 1ο Γυμνάσιο Αργοστολίου / 26710-22228 ( 6980365614 )
Κοσμάτος Ιωάννης – 2ο Γενικό Λύκειο Αργοστολίου / 26710-26616 (6909100809)
Σημείωση: Όσοι έχουν ήδη έχουν συμβάλει με προσφορά τους, απευθείας προς κάποιες σχολικές μονάδες, παρακαλούνται να έρθουν σε επαφή με τη ΔΔΕ Κεφαλληνίας (Ευθυμίου Νίκος, τηλ. 6973572797, ή να μας κοινοποιήσουν το είδος της προσφοράς τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση dthp@dide.kef.sch.gr, έτσι ώστε να διαμορφώσουμε πληρέστερη εικόνα για τα προσφερόμενα είδη και να είναι εφικτή η ορθή κατανομή αυτών.
Ο Διευθυντής Δ.Ε.
Μαρκάτος Δημήτριος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer