Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου και το Σάββατο 1η Μαρτίου θα διεξαχθεί το δεύτερο σκέλος του Σεμιναρίου για την Αποτύπωση και Διάδοση της Παραδοσιακής Επτανησιακής Διατροφής στην Κεφαλονιά, το οποίο είχε αναβληθεί λόγω των έκτακτων συνθηκών που είχαν προκληθεί εξαιτίας των πρόσφατων σεισμών.
Οι διαλέξεις θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο Αργοστόλι. Λεπτομέρειες για τις εισηγήσεις θα βρείτε στο συνημμένο πρόγραμμα. Οι συζητήσεις που αρχικά είχαν οριστεί να γίνουν στις 2 Μαρτίου συμπτύσσονται στο πρόγραμμα της προηγούμενης ημέρας, για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων επαγγελματιών.
Το Σεμινάριο είναι δωρεάν και απευθύνεται σε τοπικούς εστιάτορες και γενικότερα επαγγελματίες του χώρου της εστίασης.
Στο πλαίσιο του σεμιναρίου προβλέπεται η δημιουργία Σήματος Παραδοσιακής Κουζίνας, το οποίο θα αποδίδεται σε τοπικούς εστιάτορες που, αφού έχουν παρακολουθήσει τα σχετικά σεμινάρια, θα ακολουθούν τις παραδοσιακές συνταγές, χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα.
Στους εκπαιδευόμενους θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης επικυρωμένη από το Τμήμα Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
Η αίτηση συμμετοχής είναι αναρτημένη στον κεντρικό ιστότοπο του Ιδρύματος, από όπου και μπορείτε να την κατεβάσετε:
http://www.teiion.gr/images/stories/diafora/aitisi_simmetoxis_1.doc
Κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής:
- Κεφαλονιά: Στη Γραμματεία του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων (09:00-14:00) και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: akorsian@teiion.gr
Επιστημονικός Υπεύθυνος: Ανδρέας Βιτωράτος, Αναπληρωτής Καθηγητής (e-mail: a.vitoratos@yahoo.com, τηλ. 697 2811446)
Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.