Σήμερα η πρώτη άφιξη στη Ζάκυνθο
9 διεθνείς αφίξεις μόνο για σήμερα στη Ρόδο – 9 πτήσεις για ολόκληρο το Μάιο στην Κεφαλονιά
13/05/2021 | 13:14

Γράφει ο Τοπικός Αναλυτής

 

9 διεθνείς αφίξεις μόνο για σήμερα στη Ρόδο. 9 πτήσεις για όλο το Μάιο στην Κεφαλονιά. Αλλά οι υπεύθυνοι του τουρισμού στο νομό μας κάνουν τρομερή δουλειά, όπως λένε οι ίδιοι!

Στα περισσότερα νησιά η τουριστική πολυαναμενόμενη τουριστική περίοδος ξεκινά αυτή την εβδομάδα, με πτήσεις από όλη την Ευρώπη.
Στη Ρόδο σήμερα προσγειώνονται 9 διεθνείς αφίξεις, δηλαδή σε μια μέρα θα έχουν όσες αφίξεις θα έχει το νησί μας σε ένα μήνα, το Μάιο.
Και επειδή φυσικά οι υπεύθυνοι του τουρισμού μας θα πουν ότι άλλο η Ρόδος και άλλο η Κεφαλονιά, σήμερα φτάνει και η πρώτη άφιξη της TUI στην γειτονική μας Ζάκυνθο.
Είναι απορίας άξιο τι δικαιολογίες θα βρουν να πουν, βλέποντας στα άλλα νησιά να καταφθάνουν οι τουρίστες, τα ξενοδοχεία τους να έχουν κόσμο, τα τραπέζια των εστιατορίων να γεμίζουν, ενώ στην Κεφαλονιά όπως όλα δείχνουν θα φτάσει Ιούλιος και αν για να αρχίσει η σαιζόν.
Υπάλληλοι τουρισμού που έχουν να δουλέψουν 2 χρόνια, επαγγελματίες του χώρου που με δυσκολία τα βγάζουν πέρα και επιχειρηματίες που βλέπουν τις επενδύσεις τους να πηγαίνουν χαμένες έχουν εξοργιστεί βλέποντας από τη μία την τραγική κατάσταση και από την άλλη τα χαμόγελα ‘επιτυχίας’ των υπευθύνων που θεωρούν ότι έχουν κάνει ότι μπορούν.