Όταν απλά δεν σας αρκεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο
8 υπέροχες ιδέες για να στολίσετε γιορτινά τα παράθυρά σας!
Life
21/11/2019 | 18:24

Θέλετε να στολίσετε το σπίτι σας Χριστουγεννιάτικα αλλά δεν σας αρκεί ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο… Θέλετε σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας η ατμόσφαιρα να είναι Χριστουγεννιάτικη έτσι δεν είναι; Και το καλύτερο σημείο που φαίνεται μέσα κι έξω από το σπίτι είναι το παράθυρό σας. Όπως κι αν είναι αυτό, μικρό, μεγάλο, με μπαλκονόπορτα ή περβάζι, μπορείτε να το στολίσετε με αυτές τις υπέροχες χριστουγεννιάτικες ιδέες που σας προτείνουμε!

  1. Γράψτε στο τζάμι του παραθύρου σας

Με ένα μαρκαδόρο ειδικό για τζάμια, ζωγραφίστε χιονονιφάδες, αστεράκια, γράψτε ευχές και φέρτε το πνεύμα των Χριστουγέννων στο… παράθυρό σας. Μια άλλη ωραία ιδέα είναι να ζωγραφίσετε χριστουγεννιάτικα με ένα σαπούνι! Βγαίνει εύκολα και είναι τέλειο!

  1. Μια χιονισμένη χάρτινη πολιτεία στο τζάμι

Πάρτε λευκά χαρτιά και κόψτε τα σε σχήματα δέντρων, σπιτιών κι έτσι δημιουργήστε μια μικρή πολιτεία. Κολλήστε έπειτα τα χαρτιά στο τζάμι κι έτσι θα φαίνεται κι από τις δύο πλευρές!

  1. Βάλτε μικρά στεφάνια στα παράθυρα

Περάστε κόκκινες κορδέλες σε πράσινα στεφάνια, μικρού μεγέθους και σε διαφορετικά ύψη, κρεμάστε τα στο παράθυρό σας.

  1. Βάλτε άσπρα χιονισμένα στεφάνια

Για να έχετε μια χιονισμένη πινελιά στο παράθυρό σας, επιλέξετε άσπρα στεφάνια και κορδέλες και κρεμάστε από ένα σε κάθε παράθυρο του σαλονιού σας!

  1. Κρεμάστε γλειφιτζούρια

Πάρτε μερικά γλειφιτζούρια μπαστουνάκια, θα τα βρείτε και σε καταστήματα παιχνιδιών, δέστε μια κορδέλα σε καθένα από αυτά και κρεμάστε τα στο κούφωμα του παραθύρου.

  1. Κρεμάστε μπάλες με κορδέλες

Πάρτε μερικές μπάλες, περάστε κόκκινες κορδέλες και κρεμάστε τες μπροστά στο παράθυρο

7.Βάλτε γιρλάντες με λαμπάκια

Κρεμάστε γιρλάντες με μικρά λαμπάκια στα παράθυρα που θα δώσουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Βρείτε στην αγορά λαμπάκια σε σχήματα αστεριών!

8.Κρεμάστε… αιωρούμενες μπάλες

Κρεμάστε με πετονιά που δεν φαίνεται τις μπάλες σας κι έτσι θα φαίνεται από μακριά πως αιωρούνται!

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer