6 στελέχη στην Συντονιστική Επιτροπή Κεφαλονιάς, για την ΕΛ.Α.Σ.
Πολιτική
21/09/2026 | 12:38

Η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη προχώρησε στην συγκρότηση των Συντονιστικών της Επιτροπών στις 59 εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Πρόκειται για τον επιτελικό οργανωτικό κορμό της ΕΛ.Α.Σ που θα απλώνεται σε όλη την Ελλάδα και αποτελείται από 596 στελέχη που θα αναλάβουν την ευθύνη της συγκρότησης οργανώσεων σε κάθε δήμο και δημοτική ενότητα της χώρας.

Οι Συντονιστικές Επιτροπές θα έχουν μεταξύ άλλων την ευθύνη της διοργάνωσης και στήριξης δράσεων σε τοπικό επίπεδο, την εγγραφή νέων μελών καθώς και την προώθηση της οικονομικής καμπάνιας της ΕΛ.Α.Σ.

Σύμφωνα με σχετική απόφαση των συλλογικών οργάνων της Συμπαράταξης, τα στελέχη που συγκροτούν τις Συντονιστικές Επιτροπές και θα έχουν την ευθύνη του συντονισμού του προεκλογικού αγώνα, δεν θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Γραφείο Τύπου Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης

ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Αλεξανδράτου Άννα – Συντονίστρια Πλατφόρμας

Αρσένη Αθηνά

Ζαπαντής Γιώργος

Πεβεράτου Μαρία

Τρόντης Γιώργος

Τσιγαρίδας Γιώργος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ