Δώστε χρόνο με τα παιδιά σας
6 ιδέες για δραστηριότητες με τα παιδιά στις διακοπές των Χριστουγέννων
Γυναίκα
27/12/2019 | 17:54

Τα σχολεία έχουν κλείσει, τα Χριστούγεννα πέρασαν και οδεύουμε για την Πρωτοχρονιά. Πάντα στις διακοπές χαιρόμαστε πιο πολύ τα παιδιά μας.  Πολλές οι μέρες που εκείνα δεν πάνε σχολείο, αρκετές και οι δικές μας αργίες. Οι περισσότερες έξοδοι μας είναι σε άλλα σπίτια, θα φάμε, θα γελάσουμε, θα περάσουμε καλά.

Υπάρχουν όμως και εκείνες οι στιγμές που τα παιδιά δεν έχουν τι να κάνουν και εμείς είμαστε αρκετά κουρασμένοι για να τα βοηθήσουμε. Και κάπου εκεί αρχίζει η γκρίνια και εμείς οι γονείς καταλαβαίνουμε, άλλη μια φορά, ότι δεν είναι οι στιγμές με τα παιδιά μας ακριβώς όπως στις Χριστουγεννιατικες φωτογραφίες, όλη η οικογένεια μαζί μπροστά στο τζάκι να χαλαρώνει με Χριστουγεννιάτικες κάλτσες. Τελικά πρέπει να είμαστε πιο δραστήριοι και στις διακοπές.

Εμείς χθες περάσαμε μια τέτοια μέρα, τα παιδιά βαρέθηκαν και αμέσως μου ήρθε η ιδέα, πατινάζ στον πάγο. Πήγαμε και περάσαμε υπέροχα.

6 Ιδέες για δραστηριότητες με τα  παιδιά τις ημέρες των Χριστουγεννιάτικων διακοπών:

Πατινάζ στον πάγο, τα παιδιά περνάνε υπέροχα. Ακόμα κι αν δεν το έχουν ξανακάνει μπορούν με λίγη βοήθεια να διασκεδάσουν απίστευτα. Έχει πολλές πίστες αυτή την περίοδο στην Αθήνα.

Χριστουγεννιάτικα χωριά. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή στήνονται χωριά που σε μεταφέρουν στη μαγεία των Χριστουγέννων και τα παιδιά θα παίξουν πολλά παιχνίδια.

Αν δεν έχετε πολύ όρεξη να βγείτε προετοιμαστείτε με πολλές Χριστουγεννιάτικες ταινίες, μόνος στο σπίτι, polar express, η Χριστουγεννιάτικη ιστορία και άλλες ταινίες θα κάνουν το χρόνο στο σπίτι να περάσει όμορφα για εσάς και τα παιδιά σας. Δεν έχει σημασία πόσες φορές τις έχετε δει, πάντα μας κάνουν να γελάμε και μας συγκινούν ταυτόχρονα.

Βόλτες στα μαγαζιά, η γιορτινή ατμόσφαιρα θα μας ηρεμήσει όλους. Α και μην ξεχάσετε να πιείτε ζεστή σοκολάτα, επιβάλλεται τέτοια εποχή.

Πρωινό με τα παιδιά. Βρείτε ένα πρωί που θα βολεύει όλη την οικογένεια και πηγαίνετε για πρωινό, όλοι μαζί. Είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά και τα παιδιά χαίρονται πολύ όταν κάνουν διαφορετικά πράγματα.

Θέατρο, τόσα πολλά έργα με ωραίες Χριστουγεννιάτικες ιστορίες που θα ενθουσιάσουν και εσάς και τα παιδιά σας.

Πηγή: anastasiasworld.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer