Από τις 3 έως τις 5 Αυγούστου
Έρχεται το 6ο Saristra Festival στην Κεφαλονιά -Ονόματα έκπληξη στην πέτρινη σκηνή του
Life
03/06/2018 | 15:20

To μεγάλο εναλλακτικό φεστιβάλ του Ιονίου γίνεται φέτος στις 3 – 5 Αυγούστου στην Κεφαλονιά, στα Παλιά Βλαχάτα, σε ένα μαγικό σημείο, μόλις 3 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Σάμης.

Το Saristra Festival ζωντανεύει για τρεις μέρες το απόκοσμο, ορεινό χωριό Παλιά Βλαχάτα Σάμης, που εγκαταλείφθηκε από τους κατοίκους του έπειτα από τον καταστροφικό σεισμό του 1953.

Πρωτοποριακοί καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής συγκεντρώνονται σε ένα περιβάλλον μαγικό, με τα χαλάσματα να δίνουν την αίσθηση ότι ξεπήδησαν από σκηνικό του Game of Thrones ή από το σύμπαν του Tolkien, αλλά και με μικρά σπιτάκια χτισμένα σύμφωνα με την παραδοσιακή επτανησιακή αρχιτεκτονική. 

Το φεστιβάλ πήρε το όνομά του από το ιστορικό όνομα της πλατείας του χωριού, «Σαρίστρα», και στήνει μια μεγάλη γιορτή σαν αυτές που συνέβαιναν κάποτε εκεί. Ένα πολύ ιδιαίτερο event με ελεύθερη είσοδο, που ανάμεσα στα –σαν κινηματογραφικό σκηνικό- χαλάσματα περιλαμβάνει συναυλίες, εκθέσεις, προβολές, διαλέξεις και πολλές ακόμα παράλληλες δράσεις.

Στην πέτρινη σκηνή του Saristra Festival 2018, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα ανέβει το ελληνικό ροκ συγκρότημα Nightstalker που κινείται στο χώρο του stoner rock και desert rock.

Θα δούμε επίσης, τους Bazooka ένα νέο συγκρότημα του ελληνικού ροκ, χαρισματικοί, ευφυείς και ευκίνητοι που θα ξεσηκώσουν τα παλιά Βλαχάτα και τους funs του Sarista festival.

Σημαντική θα ειναι και η παρουσία των CHICKN που παίζουν jetztzeit rock με επιρροές από west coast. Επίσης τη σκηνή θα περάσουν οι Jack Hert καθώς και το παραδοσιακό θρακιώτικο μουσικό συγκροτήματος «Εβρίτικη Ζυγιά».

Το Saristra Festival πηγαίνει και στην παραλία διοργανώνοντας δυο μεσημεριανά beach parties που θα αποτελέσουν σημείο συνάντησης των καλλιτεχνών και των επισκεπτών του.  

Ραντεβού λοιπον στις 3, 4 και 5 Αυγούστου στην Κεφαλονιά με ελεύθερη είσοδο για όλους

Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς στο saristrafestival.gr

Η φετινή art style αφίσα του Sarista festival 2018

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer