Λίγο πριν τις γιορτές
5ο Νηπιαγωγείο Αργοστολίου: Υποδοχή των Χριστουγέννων με υπέροχη γιορτή [εικόνες]
Κοινωνία
20/12/2019 | 09:56

Του Ανδρέα Αρβανιτάκη

Μια ακόμη εξαιρετική παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν γονείς και συγγενείς των παιδιών του 5ου νηπιαγωγείου Αργοστολίου το απόγευμα της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου.

Οι μαθητές του την καθοδήγηση των εξαίρετων εκπαιδευτικών τους παρουσίασαν ένα υπέροχο δρώμενο με θέμα ασφαλώς τα Χριστούγεννα. Το να βλέπεις τα γλυκύτατα αυτά πλάσματα να παρουσιάζουν ένα όμορφο και χιουμοριστικό σκετς με θέμα την “μπουγάδα του Αη Βασίλη”, με όλη την αγνότητα και τον αυθορμητισμό τους είναι κάτι που αγγίζει τις ψυχές όλων μας τις άγιες αυτές ημέρες, χαρίζοντας μας παράλληλα άφθονο γέλιο. Είδαμε λοιπόν τον Αη Βασίλη παραμονή Πρωτοχρονιάς να διαπιστώνει ότι η στολή του ήταν λερωμένη. Την βάζει λοιπόν για πλύσιμο σε πρόγραμμα όμως δυνατό με αποτέλεσμα να βγει μικρότερη και να μην χωράει πια μέσα σε αυτή. Για να μπορέσει λοιπόν να βρει λύση και να είναι συνεπώς στο ραντεβού του ζήτησε τη βοήθεια των παιδιών όλου του κόσμου.

Οι συντελεστές αξίζουν συγχαρητήρια, ενώ ξεχωριστά εύσημα αξίζουν στην ψυχή της προσπάθειας νηπιαγωγού Γεωργία Τασιούλη που με ζήλο, ενσυναίσθηση και επαγγελματισμό ασκεί το λειτούργημά μας με τρόπο άψογο.

Μετά το πέρας της γιορτής οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσια σπιτικά εδέσματα ενώ οι μικροί πρωταγωνιστές έπαιξαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer