5 κορυφαίοι Γάλλοι travel bloggers και instagrammers στην Κεφαλονιά [εικόνες]
Life
28/06/2022 | 13:59

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με το γραφείο του ΕΟΤ Γαλλίας, προέβη σε φιλοξενία λόγω ταξιδιού εξοικείωσης (Fam trip) πέντε γνωστών Γάλλων travel bloggers και instagrammers οι οποίοι μέσω των λογαριασμών τους στα social media έχουν ενεργό κοινό σε Γαλλία, ΗΠΑ, Καναδά, Βέλγιο και Ελβετία.

Την αποστολή συνόδεψαν η κα Βοζίκη, Δ/ντρια του γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας καθώς και ο υπεύθυνος τύπου της αεροπορικής εταιρίας Transavia κος. Julien Duriex.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω αεροπορική εταιρία συνδέει απευθείας, από τη φετινή τουριστική περίοδο τη Κεφαλονιά με το Παρίσι μέσω του αεροδρομίου ORLY.

Κατά τη παραμονή της αποστολής στη Κεφαλονιά από 8 έως 11 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε διάφορα αξιοθέατα.

Ενδεικτικά αναφέρονται η παραλία του Μύρτου, η Άσσος, το Φισκάρδο, τα Κουρκουμελάτα, το Αργοστόλι και τα σπήλαια Δρογκαράτη και Μελισσάνη όπου οι συμμετέχοντες εντυπωσιάστηκαν από τις φυσικές ομορφιές που αντίκρυσαν. Επίσης συμμετείχαν σε δραστηριότητες που προσφέρονται στο νησί μας όπως ο αλιευτικός τουρισμός και γεύθηκαν παραδοσιακά εδέσματα.

Συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Σταύρο Τραυλό ο οποίος τους ενημέρωσε για θέματα τουρισμού, πολιτισμού και ιστορικών διαδρομών των νησιών μας αλλά και με τον αρμόδιο γενικό Δ/ντη της Π.Ι.Ν κο. Υψηλάντη Κων/νο με τον οποίο συζητήθηκαν μελλοντικές προτάσεις για τη προβολή των Ιονίων νησιών στη Γαλλική αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Γάλλοι έχουν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για επισκέψεις στα Ιόνια Νησιά αλλά και για τη Κεφαλονιά στην οποία πλέον μπορούν να μεταβούν οικονομικότερα και ευκολότερα δίχως ανταποκρίσεις.

Stories τα οποία έχουν ήδη ανεβάσει στα social media οι influencers, μπορείτε να δείτε στους κάτωθι λογαριασμούς:

https://www.instagram.com/decouvrirensemble/

https://www.instagram.com/travelwithmeyl/

https://www.instagram.com/charlenescape/

https://www.instagram.com/grolou_75/

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία και τη προσφορά

τους:

1) Την ένωση ξενοδόχων Κεφ/νιας και Ιθάκης.

2) Το κο. Μιχαλή Μεσολλωρά (υπηρεσίες αλιευτικού τουρισμού)

3) Το ξενοδοχείο ELECTRA KEFALONIA HOTEL & SPA στα

Σβορωνάτα.

4) Ορεάλιος Γη – Συνεταιρισμός Παραγωγών Ρομπόλας

Κεφαλονιάς.

5) Τη κα. Μαρίνα Βεργωτή (Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων

της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Αργοστολίου).

6) Το γραφείο του ΕΟΤ Γαλλίας.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer