Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές τους
4η η Κεφαλονιά στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες αντιπτέρισης -Άξια εκπρόσωπός μας η Β’ τάξη του ΓΕΛ Κεραμειών
e – sports
30/03/2018 | 13:25

Στις 26 και 27 Μαρτίου διεξήχθησαν οι πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες αντιπτέρισης (badminton), στους οποίους έλαβαν μέρος τέσσερις (4) μαθητές από τη Β’ Λυκείου του Βαλλιάνειου ΓΕΛ Κεραμειών (Γεράσιμος Δόριζας, Δημήτρης Μαγδαληνός, Άννα-Μαρία Αλιβιζάτου, Νικολέτα Παρασκευοπούλου). Οι αγώνες έγιναν στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας στην Αθήνα και τα παιδιά συνόδευσε ο προπονητής και διευθυντής τους, κ. Χριστόφορος Χριστοφοράτος.

Οι μαθητές συμμετείχαν την Δευτέρα 26/03 στα ατομικά αγωνίσματα και συγκεκριμένα στο διπλό αγοριών και στο διπλό κοριτσιών. Και οι δύο ομάδες έφτασαν μέχρι τους μικρούς τελικούς διεκδικώντας την 3η θέση. Τελικά, πήραν την 4η θέση, μια διάκριση ιδιαίτερα σημαντική για την Κεφαλονιά, αφού έπειτα από χρόνια λαμβάνουν μέρος μαθητές του νησιού μας σε τέτοιου είδους αγώνες.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές τους, Μαρίνο Μάγουλά, Σπύρο Παπαδάτο και Χριστόφορο Χριστοφοράτο, για την προσπάθεια τους, απέδειξαν για άλλη μια φορά την αγάπη της Κεφαλλονιάς για τον αθλητισμό και μάλιστα μέσα από ένα ιδιαίτερα απαιτητικό άθλημα.

Οφείλουμε στο σημείο αυτό να αναφέρουμε και τους χορηγούς της ομάδας, αφού χωρίς την υποστήριξή τους δεν θα ήταν εύκολο να γίνει αυτό το ταξίδι και να καλυφθούν όλα τα έξοδα αθλητών και προπονητών. Αυτοί ήταν:
1) Μητρόπολη Κεφαλληνίας μέσω του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας, κ.κ. Δημητρίου
2) Η Βουλευτής του Νομού, κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου
3) Kefalonian Lines μέσω του κ. Διονύση Λυκούδη
4) Το Επιμελητήριο δια του Προέδρου του κ.Σταύρου Σπαθή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ