Με τα τρόφιμα και το αρνί που τους πρόσφερε το Hellenic Relief Foundation τη Μεγάλη Τετάρτη
480 οικογένειες θα κάνουν Πάσχα στην Ελλάδα χάρη στην Ομογένεια
 Ομογένεια
16/04/2014 | 15:31

480 άπορες οικογένειες θα κάνουν Πάσχα στην Ελλάδα χάρη στο πλούσιο γεύμα που θα έχουν με τα τρόφιμα και το αρνί που τους πρόσφερε το Hellenic Relief Foundation τη Μεγάλη Τετάρτη.

Τα τρόφιμα δόθηκαν βέβαια στο πλαίσιο της μηνιαίας διανομής που κάνει το Ιδρυμα με την πολύτιμη βοήθεια των κυριών από το Σύλλογο Φιλοπτώχων Κυριών του Δήμου Αθηναίων βάσει βεβαιωμένου καταλόγου απορίας και ασφαλώς υπό τον συντονισμό της ακάματης Μαρίας Σγούρδη.

Αυτή τη φορά τα τρόφιμα ήταν κατάλληλα για ένα καλό πασχαλινό γεύμα. Δόθηκε μία σακούλα μεγάλη με ξηρά τρόφιμα, ολόκληρο, ή μισό, ή % αρνί ανάλογα με τα μέλη της κάθε οικογένειας, δύο πορτοκαλάδες του 1 % λίτρων η κάθε μία, δύο μπουκάλια κρασί, προσφορά Μπουτάρη, τυρί, ελιά, βούτυρο, ψωμιά τοστ και τσουρέκι.

Και δύο ημέρες πριν είχαν μοιραστεί ρούχα και παπούτσια σε 350 παιδιά, προσφορά της Ρίας Φράγκου ιδιοκτήτριας των παιδικών καταστημάτων Marazil και Mandarino (που με φραντσάιζ έχει καταστήματα σε πολλές πόλεις της Ευρώπης και του Αραβικού Κόλπου). Μάλιστα δεν έστειλε κάποιον υπάλληλό της, αλλά η ίδια είναι πάντα παρούσα στη διανομή γιατί θέλει να μοιράζεται τη χαρά που νοιώθουν τα παιδιά όταν παίρνουν αυτά τα παιδιά μοδάτα καινούργια ρούχα όπως εξομολογήθηκε στον «Εθνικό Κήρυκα».

Στα παιδιά δόθηκαν παπούτσια από τις εταιρείες Buffalo και Meridian, γλυκά από τον εκδοτικό οίκο Σάκκουλα, και σοκολατένια αυγά και λαμπάδες από τις εθελόντριες που μοιράζουν κάθε μήνα τα τρόφιμα στους απόρους.

Ανάμεσά τους τη Μ. Τετάρτη είχε ειδοποιηθεί και η μάνα με τα επτά παιδιά που παρουσίασε πρόσφατα ο «Εθνικός Κήρυκας», καθώς η περίπτωσή της συγκίνησε τους υπεύθυνους του ομογενειακού οργανισμού στη Νέα Υόρκη και την είχαν ειδοποιήσει να παραβρίσκεται στη διανομή Συγκινημένη η κ. Διονυσία Καρυώρη (και όχι Καρυώτου όπως γράφτηκε από παραδρομή) δεν είχε λόγια να ευχαριστήσει, καθώς με τίποτα δεν περίμενε να πάρει αρνί για το Πάσχα.

Εκεί και ένας πατέρας με αναπηρία 80% και τέσσερα παιδιά άνεργος, εκεί και η Σοφία μάνα τριών ανήλικων παιδιών που ο άντρας της είναι άνεργος τρία χρόνια.

trofima-omogeneis11 trofima-omogeneis12 trofima-omogeneis13

 

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer