Στην Κέρκυρα μετέβη σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Σεραφείμ Τσόκας, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου πολιτικής προστασίας της ΠΙΝ
4 διασωθέντες σε ξενοδοχεία, 3 με αναπνευστικά στο νοσοκομείο της Κέρκυρας
Πολιτική
29/12/2014 | 14:37

Επτά από τους διασωθέντες  του πλοίου Norman Atlantic, που έφτασαν το πρωί στην Κέρκυρα με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος. Ο περιφερειάρχης  μαζί με την αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κέρκυρας Ν. Πανδή, τον αντιπεριφερειάρχη απασχόλησης, κοινωνικής μέριμνας και εθελοντισμού Αλ. Μιχαλά, το δήμαρχο της Κέρκυρας Κ. Νικολούζο και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους φορέων βρέθηκαν κοντά στους 6 Έλληνες και τον ένα Ιταλό που έφτασαν στο νησί φροντίζοντας να τύχουν της καλύτερης δυνατής περίθαλψης και φιλοξενίας.

Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου πολιτικής προστασίας της ΠΙΝ παρουσία του γεν. γραμ. πολιτικής προστασίας του Υπ. Δημόσιας Τάξης Σ. Τσόκα και  του διοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας Π. Ευσταθίου, όπου επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά η ετοιμότητα όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων.

Στο μεταξύ τρεις εκ των διασωθέντων μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο της Κέρκυρας ενώ οι άλλοι μεταφέρθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο. Δύο εξ αυτών αναμένεται να αναχωρήσουν σήμερα το απόγευμα για την Αθήνα.

 

syntonistiko

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer