Η οργανωτική επιτροπή, υπερέβαλε εαυτόν και κατάφερε να δώσει ένα άλλο χρώμα σε αυτόν τον Βαλλιάνειο δρόμο.
4ος Βαλλιάνειος δρόμος: Η Κεφαλλονιά άντεξε και… έτρεξε! (βίντεο)
Κοινωνία
04/04/2014 | 08:31

Της Γιάννας Κουλουμπή

Με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και με ανοιξιάτικη διάθεση πραγματοποιήθηκε σήμερα ο 4ος Βαλλιάνειος αγώνας δρόμου. Δεν υπήρξαν καθυστερήσεις, ούτε ιδιαίτερα οργανωτικά προβλήματα, ενώ φέτος είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδος, όπως Λευκάδα, Ζάκυνθο, Ιωάννινα, Κρήτη, Αθήνα, Πάτρα κ. α.

Ειδική αναφορά αξίζει να κάνουμε στην 24χρονη Μαρία Μάλαϊ, πρωταθλήτρια Ελλάδος στο ορεινό τρέξιμο, που βρέθηκε στο νησί μας, συμμετείχε στον αγώνα και μάλιστα κατέλαβε την πρώτη θέση τόσο στην κατηγορία της όσο και στη γενική κατάταξη στις γυναίκες.Επίσης, οφείλουμε να αναφέρουμε τον Κεφαλλονίτη καθηγητή φυσικής αγωγής Γεράσιμο Γρίβα που με πολύ καλό χρόνο κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία του, αλλά και στη γενική κατάταξη στους άνδρες.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν και άλλοι αθλητές, όπως ο Γιάννης ο Μαλλιωτάκης από την Κρήτη, πανελληνιονίκης στο ορεινό τρέξιμο, ο Γιάννης ο Σταματόπουλος και ο Οδυσσέας Κουκέσης από το Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων.

Επιπλέον, πολλά μπράβο αξίζουν στα μικρά παιδιά που έτρεξαν στον 4ο Βαλλιάνειο αγώνα δρόμου και απέδειξαν πως η αγάπη για τον αθλητισμό δεν γνωρίζει ηλικία.

Η οργανωτική επιτροπή, Βάνια Σαμόλη – Κατερίνα Φωκά – Διονύσης Φωκάς, υπερέβαλαν εαυτόν και κατάφεραν, σε συνεργασία με την Περιφέρια, την ΚΕΔΗΚΕ, τους χορηγούς, τους Προσκόπους, τους γυμναστές και τους εθελοντές να δώσουν ένα άλλο χρώμα σε αυτόν τον Βαλλιάνειο δρόμο και να τον κατατάξουν στην κατηγορία των μεγάλων αθλητικών γεγονότων σε πανελλαδικό επίπεδο.

Συγχαρητήρια σε όλους!

valianeios107

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia