3ο Γυμνάσιο Αργοστολίου: Ενημερωτική Ημερίδα για Εκπαιδευτικούς Πληροφορικής (ΠΕ86)
Κοινωνία
06/12/2023 | 10:20

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 8:30 – 12:30, θα υλοποιηθεί δια ζώσης ημερίδα στο 3ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Αργοστολίου ¨ΡΟΚΚΟΣ ΧΟΪΔΑΣ¨ οδός Χαροκόπου 62 στο Αργοστόλι. Η ημερίδα αφορά εκπαιδευτικούς Πληροφορικής (ΠΕ86) της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας.

​Η ημερίδα οργανώνεται από τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης Πληροφορικής (ΠΕ86), της Δ.Δ.Ε. Αχαΐας Δρ. Σπυρίδων Παπαδάκη σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό Πληροφορικής του 3ου Γυμνασίου Αργοστολίου κ. Ηλία Σουλιώτη.

Στο 1ο μέρος της Ημερίδας, θα γίνει αναφορά σε θέματα Παιδαγωγικά και Διαχείρισης Τάξης σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια (Γενικής και Ειδικής Αγωγής).

Στο 2ο μέρος της Ημερίδας θα πραγματοποιηθεί Εργαστήριο σχεδιασμού μάθησης σε περιβάλλον LAMS: Σύγχρονες Διδακτικές Προσεγγίσεις (Ανεστραμμένη Τάξη, Διαφοροποιημένη Διδασκαλία, Συνεργατική Μάθηση). Παράλληλα, θα δοθούν παραδείγματα για την τεχνολογική υποστήριξη της αποτελεσματικής διδασκαλίας μαθημάτων ΤΠΕ/ Πληροφορικής. Για το σκοπό αυτό, οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί χρειάζεται να γνωρίζουν τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Π.Σ.Δ., ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το προσωπικό τους laptop για την πρακτική τους άσκηση.

Για την καλύτερη οργάνωση της Ημερίδας παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετάσχουν να συμπληρώσουν τη «Φόρμα Ανίχνευσης Επιμορφωτικών Αναγκών- Προτάσεων» (https://bit.ly/47Tdzb0).

Ο Διευθυντής
Φώτιος Λευκαδίτης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer