Το ξενοδοχείο Emelisse Hotel είναι υπερήφανο για την αφοσίωση του στον στόχο του για μια αθλητική και υγιή στάση ζωής. Στo τουρνουά και τις αθλητικές εκδηλώσεις αναμένεται να προσέλθουν πάνω από 100 επαγγελματίες και πάνω από 300 επισκέπτες.
3 – 5 Οκτώβρη το «Φίσκαθλον» στο Φισκάρδο
Αθλητισμός
22/09/2014 | 15:19

Το ξενοδοχείο Emelisse έχει την περηφάνια να σας παρουσιάσει το κορυφαίο αθλητικό Σαββατοκύριακο που θα λάβει μέρος στο Φισκάρδο και το βόρειο κομμάτι της Κεφαλονιάς από 3-5 Οκτωβρίου 2014 , το Φίσκαθλον.
Το ξενοδοχείο Emelisse Hotel είναι υπερήφανο για την αφοσίωση του στον στόχο του για μια αθλητική και υγιή στάση ζωής. Μια άποψη την οποία το Emelisse Hotel είναι πρόθυμη να επεκτείνει έτσι ώστε να συμμετέχουν σε αυτήν επαγγελματίες αθλητές αλλά και μη αθλητές . Η διασκέδαση είναι πάνω απ ‘όλα το όνομα του παιχνιδιού!
Στo τουρνουά και τις αθλητικές εκδηλώσεις αναμένεται να προσέλθουν πάνω από 100 επαγγελματίες και πάνω από 300 επισκέπτες.
Για εκείνους που δεν θα διαμείνουν στο Emelisse Hotel, θα υπάρχει διαθεσιμότητα σε συνεργασία με άλλα μέρη στο Φισκάρδο. Κάθε συμμετέχων θα λάβει ένα t-shirt με την εγγραφή του στο τουρνουά , ενώ θα υπάρχει μεγάλος αριθμός βραβείων.

emilisse
Τα γεγονότα που πρόκειται να πραγματοποιηθούν έχουν ως εξής:
Aquathlon: Δύο γύροι αγώνων 1800 μέτρων κολύμπι από την παραλία ΕΜΠΛΥΣΗ στη παραλία του Φισκάρδου ενώ το αγώνισμα θα συνεχιστεί με 5χλμ τρέξιμο από το Φισκάρδο στη παραλία του Φωκι και πίσω στο Φισκάρδο .
Αγώνας WATER POLO. Για πρώτη φορά, το τέρμα υδατοσφαίρισης θα μπει στην καρδιά της περιοχής του λιμανιού του Φισκάρδου. Το πρόγραμμα εχει αγώνα γυναικών το Σάββατο στις 17.00 ενώ θα ακολουθήσει στις 18.00 ο αγώνας των βετεράνων του πόλο και στις 19.00 θα απονεμηθούν τα βραβεία.
Τουρνουά SQUASH στο Emelisse Hotel. Από το βράδυ της Πέμπτης έως τη Κυριακή . Ο τελικός θα λάβει χώρα τη Κυριακή στις 13.00.
TENNIS CLUB τουρνουά στο Emelisse Hotel. Από το βράδυ της Παρασκευής έως τη Κυριακή. Ο τελικός θα λάβει χώρα τη Κυριακή στις 12.00.
Αγώνες τρεξίματος 5 χιλιομέτρων τη Κυριακή στις 09.00 από το Μάγγανο στο Φισκάρδο .

HHH (Healthy Hellenic Holidays) που θα λάβουν χώρα από τις 27 Σεπτέμβρη έως τις 3 Οκτώβρη στο Emelisse Hotel με έμπειρους προσωπικούς trainer και ειδικούς διατροφολόγους από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τέλος, θα μπορείτε να εκτονωθείτε ,να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μια υπέροχη βραδιά στο Πάρτι που θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής στο Φισκάρδο στο Μηνά ενώ το Σάββατο το βράδυ θα ακολουθήσει πάρτι στο Emelisse Hotel με μουσική από τον DJ George και ποτό .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer