Με εισηγητή τον Χρήστο Κατσάνη, Τραπεζικό Στέλεχος – Διδάκτορα Οικονομικών Επιστημών
3ο και 4ο Σεμινάριο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στη Λευκάδα
Κοινωνία
20/05/2013 | 18:28

Την Πέμπτη 23 και την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 και ώρες 18:00-21:00 θα πραγματοποιηθούν στη Λευκάδα, στην Αίθουσα Α6 του κτιρίου του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, το 3ο και το 4ο Σεμινάριο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας με τα ακόλουθα θέματα: «Έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας και μορφές χρηματοδότησης» και «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας: Ευκαιρίες και προκλήσεις για το Επιχειρείν», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Κατσάνη, Τραπεζικό Στέλεχος – Διδάκτορα Οικονομικών Επιστημών.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των Σεμιναρίων για το ακαδημαϊκό έτος 2012-13.

Ο εισηγητής

Ο Χρήστος Κατσάνης σπούδασε οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε με μεταπτυχιακά στη Σορβόννη, όπου έλαβε ένα D.E.S.S (Diplôme d’Etudes Superieures Specialisées) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ένα DEA (Diplôme d’Etudes Approfondies) σε Τραπεζικά και υποστήριξε το Διδακτορικό του σε Τραπεζικά και Κεφαλαιαγορές.

Εργάσθηκε σε διάφορα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα κατά τα τελευταία 30 χρόνια. Στην δεκαετία του 1980 ήταν συνεργάτης της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και αναπληρωματικό μέλος της Κ. Επιτροπής της European Banking Federation.

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 κατείχε διευθυντικές θέσεις σε ελληνικές τράπεζες στα Βαλκάνια. Διετέλεσε πρόεδρος της Bulgarian Business Association και του Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου Βουλγαρίας. Επίσης κατά την περίοδο 2003-2008 διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Βουλγαρικών Τραπεζών.

Είναι συγγραφέας διαφόρων μελετών, καθώς και του βιβλίου «Από τα Βαλκάνια στην Ευρώπη – Βουλγαρία με το βλέμμα ενός γείτονα».

Γνωρίζει 8 γλώσσες.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer