2οι Σχολικοί Αγώνες Σκάλας – Μια γιορτή του αθλητισμού στη νότια Κεφαλονιά [εικονες]
Αθλητισμός
01/06/2023 | 20:08

Ρεπορτάζ Ανδρέας Αρβανιτάκης

Μια γιορτή του αθλητισμού διοργανώθηκε στο γήπεδο της Σκάλας το πρωί της Πέμπτης 1 Ιουνίου. Ο λόγος για τους 2ους Σχολικούς Αγώνες Σκάλας.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό η τοπική Κοινότητα Σκάλας, μαζί με την Αντιπεριφέρεια Κεφαλονιάς και Ιθάκης, τον ΑΟ Πρόννων και τα σχολεία της περιοχής, ήτοι τα Δημοτικά σχολεία Σκάλας, Πόρου και Χιονάτων, διοργάνωσαν μια εξαιρετική αγωνιστική ημερίδα.

Σε κλίμα εξαιρετικό, παρουσία εκπαιδευτικών και γονέων οι μαθητές αγωνίστηκαν σε αγώνες δρόμου 30, 50 και 600 μέτρων, καθώς και σε ρίψη μπάλας βάζοντας τα δυνατά τους.

Μετά το πέρας των αγωνισμάτων ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός απηύθυνε χαιρετισμό εκφράζοντας τα συγχαρητήρια του σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για την εξαιρετική διοργάνωση, ενώ τόνισε πως όσο είναι ο ίδιος αντιπεριφερειάρχης ο αθλητισμός θα αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο διευθυντής Αβαθμιας Εκπαίδευσης Γιώργος Αλεξανδράτος και ο πρόεδρος της κοινότητας της Σκάλας Γιώργος Τραυλός.

Στη συνέχεια οι τρεις πρώτοι αθλητές σε κάθε αγώνισμα βραβεύτηκαν, ενώ αναμνηστικό μετάλλιο δόθηκε σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν τιμώντας την προσπάθειά τους.

Να σημειωθεί ότι την ιατρική κάλυψη των αγώνων ανέλαβαν εθελοντικά η Στάμω Θεοτοκάτου, γενική χειρουργός, εξειδικευμένη στο τραύμα και ο Καχρίλας Ιωάννης, ιατρός.

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ευχόμαστε οι αγώνες αυτοί να αποτελέσουν έναν ακόμα αθλητικό θεσμό για τα νησιά μας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer