Δεν έκρυψε τη συγκίνησή του στο facebook
2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές είδαν τον Παναγή Μπαρμπάτη στην εκπομπή του Παπαδόπουλου [εικόνες +βίντεο]
Πολιτισμός
01/04/2018 | 16:47

Aγαπημένοι μου φίλοι, δεν βρίσκω λόγια…
2.500000 και πλέον τηλεθεατές!!! και όλοι οι Ελληνες απανταχού της γής.
Συγκίνηση!!! Δέος!!!
Αισθάνομαι την βαθειά ανάγκη όμως να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που πίστεψαν στο έργο μας και έκαναν το όνειρο μας για μια άλλη Ελλάδα, των αξιών και του πολιτισμού να γίνει πραγματικότητα και να φτάσει στα πέρατα της οικουμένης.
Τον σπουδαίο καλλιτέχνη,άνθρωπο,και παρουσιαστή της εκπομπής, Σπύρο Παπαδόπουλο. Την υπέροχη παραγωγό, και ιθύνοντα νου της εκπομπής, που χωρίς αυτήν δεν θα γινόταν τίποτα, κα Vicky Laskari . Tον καλό μου φίλο, και λάτρη του belcanto, και του έργου μας κο Βασίλη Λάσκαρη. Όλους τους συντελεστές και εργαζομένους της εκπομπής του ”Στην υγειά μας βρε παιδιά”, και τον σταθμό του Σκάι.


Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους που τόλμησαν μια μικρή πολιτιστική επανάσταση κόντρα στους χαλεπούς και ”πονηρούς” καιρούς που βιώνουμε, κόντρα στην σαπίλα του που μας πουλάνε…
Με καράβι την αθάνατη μουσική του μεγάλου μας Μίκη, με καπετάνιο την ταπεινότητα μου και το έργο μου, και με τις άξιες χορωδίες, τους εξαίρετους μαέστρους, την καταπληκτική συμφωνική μαντολινάτα, τους διακεκριμένους ερμηνευτές ως συνταξιδιώτες και κύριους εκφραστές του ονείρου, το ταξίδι προς την Ιθάκη της ψυχής μας συνεχίζεται!!!!….. γιατί πάνω από όλα, το οφείλουμε στα παιδιά μας που κυρίως αυτά αναδείχθηκαν εχθές, και αποτελούν την ελπίδα και το μέλλον της πατρίδας μας.


Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε ολους εσάς για τα χιλιάδες μηνύματά σας , για την αγάπη σας , μας δίνετε την δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε τον δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα!!
ΕΥΧΟΜΑΙ σε όλους από καρδιάς , ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ