Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του σταδίου των καθαιρέσεων, θα ακολουθήσει η κατασκευή της νέας λιθοδομής.
Ξεκίνησε η αποκατάσταση της λιθοδομής και του οδοστρώματος στο Κοινοτικό Γραφείο Πουλάτων
Κοινωνία
21/09/2016 | 08:13

Αν και με σημαντικές δυσκολίες λόγω της έντονης βροχόπτωσης, ξεκίνησαν εχθές οι εργασίες καθαίρεσης της παλαιάς λιθοδομής στον περιβάλλοντα χώρο του πρώην Κοινοτικού Γραφείου του χωριού μας, που λόγω των σοβαρών προβλημάτων στη στατικότητά της εγκυμονούσε κινδύνους για την ασφάλεια διερχόμενων πεζών και οχημάτων.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του σταδίου των καθαιρέσεων, θα ακολουθήσει η κατασκευή της νέας λιθοδομής, αλλά και η αποκατάσταση του οδοστρώματος έναντι του Κοινοτικού Γραφείου που έχει υποστεί σοβαρή καθίζηση και που προφανώς επίσης αποτελεί εστία κινδύνου, ενώ δημιουργεί εμπόδια στην κυκλοφορία σε έναν εκ των κεντρικών δρόμων του χωριού μας.

Βάσει της συμβατικής υποχρέωσης του αναδόχου, αμφότερα τα έργα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης, δηλαδή μέχρι τις 8 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι το έργο έχει εγκριθεί με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κεφαλλονιάς, έχει επικυρωθεί από τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου και έχει ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου, με τη σχετική δαπάνη να συμπεριλαμβάνεται στον προϋπολογισμό του τρέχοντος έτους.

Φαίνεται λοιπόν ότι ένα από τα προβλήματα του χωριού μας που ως poulatakefalonias.gr έχουμε κατ’ επανάληψη αναδείξει, οδεύει προς την οριστική του λύση.

unnamedw unnamewwd unnffamed

Πηγή: poulatakefalonias.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer