Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει το πρώτο του θερινό σχολείο στα Τραυλιάτα Κεφαλονιάς, από 1 έως 7 Ιουλίου
1st Kefalonia Summer School in Economics
Κοινωνία
01/07/2013 | 01:04

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει το πρώτο του θερινό σχολείο στα Τραυλιάτα   Κεφαλονιάς, από 1 έως 7 Ιουλίου.

Τα μαθήματα του θερινού σχολείου θα γίνουν από τον διεθνούς φήμης καθηγητή Arye Hillman (Πανεπιστήμιο Bar-Ilan του Ισραήλ) και από διακεκριμένους καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στις άρτιες και φιλόξενες υποδομές του «Mythos +Estiasis» στα Τραυλιάτα.

Σκοπός των διοργανωτών είναι το συγκεκριμένο θερινό σχολείο να γίνεται κάθε χρόνο στη Κεφαλονιά και να αποτελέσει σημείο συνάντησης οικονομολόγων και πολιτικών επιστημόνων από όλα τα μέρη του κόσμου.

Θεωρούμε ότι το υψηλό επιστημονικό επίπεδο του θερινού σχολείου σε συνδυασμό με  τις απαράμιλλες ομορφιές της Κεφαλονιάς και τη ποιότητα των ανθρώπων της, αποτελούν εγγύηση απόλυτης επιτυχίας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θερινό σχολείο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: http://www.elearn.econ.uoi.gr/summerschool/

Ο Αν. Πρόεδρος του Τμήματος

Αν. Καθηγητής

Χλέτσος Μιχάλης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer