1ο ΕΠΑΛ Αργοστολίου: Ολοκλήρωση τουρνουά eSports Kefalonia 2023 Fifa Cup [εικόνες +βίντεο]
Κοινωνία
29/05/2023 | 13:52

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά e-sports Kefalonia 2023 Fifa Cup. Οι μαθητές του σχολείου μας (1ο ΕΠΑΛ Αργοστολίου) αξιοποιώντας την εμπειρία ενός προγράμματος Erasmus+ στο οποίο συμμετείχαν, αποφάσισαν τη διοργάνωση αυτού του τουρνουά. Αυτό πραγματοποιήθηκε ως μια δράση διάχυσης των αποτελεσμάτων και γνώσεων του προγράμματος Erasmus+. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, ήρθαν σε επαφή με τις πραγματικές απαιτήσεις διοργάνωσης ενός αθλητικού διαγωνισμού και αποκόμισαν πραγματική εμπειρία από τη διοργάνωση ενός αθλητικού γεγονότος.

 

Ακολουθήστε μας στο Instagram της διοργάνωσης και βρείτε περισσότερες πληροφορίες:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του 1ου τουρνουά FΙFA 2023 στην Κεφαλονιά. Η ευγενική τους χορηγία, η στήριξη και η άμεση ανταπόκρισή τους συνέβαλαν καθοριστικά στη διοργάνωση μας.

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, Kefalonia Fisheries, Σταμούλης Κρεοπαντοπωλείο, Ionian Galaxy 90,8 , Hotel Way, Gymland, Kefalonia Weddings by Donna , Amicro και XL.

Επιπλέον, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύλλογο γονέων του σχολείου μας για την πολύτιμη βοήθεια τους, καθώς και στους χορηγούς που προσέφεραν φαγητά και αναψυκτικά για τα παιδιά και τους παρευρισκόμενους.

Για την προσφορά του μπουφέ ευχαριστούμε τους χορηγούς, Άικ. Παπαντωνάτου και ΣΙΑ ΟΕ, Θ.Ι Σπυρόπουλος ΙΚΕ, Μανέντης Γ. Χαράλαμπος, Vino E Dolcino, ο Ξυλόφουρνος του Απέργη, Αφοί Κων. Χαραλαμπάτου ΟΕ, Καππάτος Ζαχαροπλαστική, Τρίτη Γενιά Μουσάτα.

Ευχαριστούμε όλους τους e-Αθλητές για τη συμμετοχή τους και για τις συγκινήσεις που μας προσέφεραν.


Ευχαριστούμε, επίσης, τους μαθητές του σχολείου μας που συμμετείχαν εθελοντικά στη διαμόρφωση του χώρου, στην online προβολή του, στην κάλυψη των αγώνων και γενικότερα στην επιτυχημένη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε τον κ. Αλέξανδρο Τσουβέλα που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και έδωσε ξεχωριστό χρώμα στους αγώνες.


Ευχαριστούμε τον Δήμο Αργοστολίου για τη συνεργασία του και την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων του Δημοτικού Θεάτρου.

Τέλος, ευχαριστούμε τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς για τη στήριξη της στη δράση μας.

Οι μαθητές και ο σύλλογος διδασκόντων

του 1ου ΕΠΑΛ Αργοστολίου.

Βίντεο από τη διοργάνωση:

#Kefalonia2023FifaCup

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer