1ο ΕΠΑΛ Αργοστολίου: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις -δηλώσεις συμμετοχής στις Πανελλήνιες Εξετάσεις
Κοινωνία
30/11/2023 | 12:20

Το 1ο ΕΠΑΛ Αργοστολίου ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι αιτήσεις -δηλώσεις συμμετοχής στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2024, με τους μαθητές της Γ΄τάξης ή τους απόφοιτους προηγουμένων ετών να μπορούν να υποβάλουν την δήλωση από Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 μέχρι και την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023. Να σημειωθεί πως, μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, αναρτώνται τα υποδείγματα της Αίτησης-Δήλωσης και οι σχετικές εγκύκλιοι που περιγράφουν πλήρως τη διαδικασία και τα αναλυτικά δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία υποψηφίου (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, μαθητής ή απόφοιτος).

Για τους υποψηφίους με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες που εξετάζονται προφορικά ή γραπτά κατά περίπτωση εκδίδεται εγκύκλιος σχετικά με τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να υποβληθούν.
Στην ίδια προθεσμία, οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες που ενδιαφέρονται για τα πέντε Μουσικά Τμήματα με την ειδική διαδικασία εισαγωγής (Τμήματα Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, του ΑΠΘ, του Ιονίου Πανεπιστημίου, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καθώς και το Τμήμα Μουσικής Επιστήµης και Τέχνης του Πανεπιστηµίου Μακεδονίας), εκτός από την Αίτηση-Δήλωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις, υποβάλλουν και σχετική Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση για τα πέντε Μουσικά Τμήματα.

Πληροφορίες :2671026984

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer