Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, συμμετέχει στην Πανελλαδική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου ημέρα Πέμπτη, όπως και σχεδόν όλοι οι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στην Κεφαλλονιά.
Ανακοίνωση “ΚΡΑΝΗΣ” για την απεργία της 4ης Φεβρουαρίου
Κοινωνία
03/02/2016 | 09:41

Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, συμμετέχει στην Πανελλαδική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου ημέρα Πέμπτη, όπως και σχεδόν όλοι οι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στην Κεφαλλονιά.

Όλα τα μαγαζιά του Αργοστολίου κλείνουν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς την κυβέρνηση, η οποία φέρνει για ψήφιση ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο τραγέλαφος !!!!

Όλοι μας είναι καλό να καταλάβουμε ότι εάν δεν αντιδράσουμε σήμερα, αύριο θα είναι πολύ αργά, όταν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα κλείνουν με γοργούς ρυθμούς και θα έρχονται μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού και πολυεθνικοί όμιλοι να δραστηριοποιούνται εκεί που σήμερα επιχειρεί, ο φίλος σας, ο αδελφός σας ή πατέρας σας, η συμπατριώτισσά σας, όλοι αυτοί που κινούν τα λεφτά τους στην τοπική κοινωνία, συνεισφέρουν για τις ανάγκες της, αγωνίζονται να βελτιώσουν το ποιοτικό επίπεδο της διαβίωσής μας.

Έχει αναλογιστεί ο καθένας μας πόσα λεφτά πληρώνουν ως φόρο οι πολυεθνικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Γνωρίζει κανείς με βεβαιότητα αν αποδίδουν το ΦΠΑ που εισπράττουν? Οι χαμηλοί μισθοί που πληρώνουν το προσωπικό τους εξυπηρετεί μόνο την κάθε κυβέρνηση που δείχνει μικρότερα ποσοστά ανεργίας και τους απρόσωπους ιδιοκτήτες οι οποίοι μεγεθύνουν τα κέρδη τους εις βάρος ΟΛΩΝ μας!!

Οι Έλληνες έχουμε αποδείξει ότι όταν τα πράγματα «ζορίσουν» πολύ…., τότε ενωνόμαστε και παράγουμε αποτέλεσμα!

Φαίνεται ότι η ώρα αυτή έχει φτάσει, και φαίνεται από τη μαζικότητα στις κινητοποιήσεις, ακόμα και από φορείς που ποτέ δεν συμμετείχαν.

Εμπορικά καταστήματα,
Αρτοποιεία,
Ταξί
Βιοτέχνες,
Κρεοπωλεία,
ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ
Δικηγόροι,
Γιατροί,
Μηχανικοί,
Αγρότες,

Όλος ο παραγωγικός τομέας, όλοι οι εργαζόμενοι ενώνουμε τις φωνές μας κατά αυτών που θέτουν σε κίνδυνό το μέλλον της Χώρας, κατά αυτών που διακυβεύουν το μέλλον των παιδιών μας!

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα αντισταθούμε και με δυναμικότερες κινητοποιήσεις αν χρειαστεί.

Όπως δήλωσε με περίσσιο θράσος γνωστός ¨δημοσιογράφος¨ σε τηλεοπτική πρωινή εκπομπή, οι Έλληνες επιχειρηματίες έχουν την επιλογή να κλείσουν τις δουλειές τους και να πάνε να δουλέψουν υπάλληλοι!!!

Όσοι συμφωνούν με τον ¨έγκριτο¨ δημοσιογράφο, ας ανοίξουν τα μαγαζιά τους για να τα κλείσουν μια ώρα νωρίτερα.

Καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν τον αγώνα μας και να ΜΗΝ ψωνίσουν σε καταστήματα που θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη.
Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας

Σταύρος Σπαθής Μαρία Σκλαβουνάκη

apergia

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer